Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 08.01.2009, 22:01   #17
yerliturkuaz
Usta Yiğido

yerliturkuaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

yerliturkuaz Şuan yerliturkuaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 28.03.2012 10:23
Yeti: Bloody Orca Slap Champion!
Tecrübe Puanı: 830 yerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblickyerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblickyerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblickyerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblickyerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblickyerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblickyerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Türk'üm Diyenler Bi Okuyun Derim....

Alıntı:
bulutum58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
BU YAZIYI YAZAN ARKADASIM ÖNCELİKLE SUNU YAP OLMAZMI

Sonra geldik Osmanlı'ya yanlış bi yönetim biçmiyle sonunda Osman'lıda vatanı satmak istedi ki İstanbul'u alışımızı falan anlatmıcam o gemileri karatan yürütüşümüz tarihin en büyük stratejik hareketleri ilk düzenli ordu Yeni Çeriler ünlü Türk Hilal taktiği gibi detaylara girmiyorum

YAZMIS OLDUGUN BU KELIMENIN NE MANA TASIDIGINI BI OGREN
OSMANLI VATANI SATMAK ISTEDI DIYORSUN IST FETHINE ZIPLIYORSUN
ONCE SUNU YAP TARIHI TARIHCIDEN OGREN SIYASETCIDEN DEIL KITABI KITAPCIDAN AL ISBORTACIDAN DEIL KENDI AKLIN VE FIKRIN ILE YAZ BASKASININ YAZISISNI KOPYALAMA
BEN 25 YILDIR TARIH OKUDUM HALADA OKUYORUM
HANGI PADISAH VATANI SATMIS GERCEKTEN MERAK ETTIM AZIZ NESINDE OYLE DIYOR DU OSMANLIYI KARALIYO IDI GAZA GELMEYIN EGER TARIH BILGINIZ YOK ISE BOS YERE YAZIPTA BILENIN MIDESINI BILMEYENIN KAFASINI BULANDIRMAYIN

Çok şükür tarihimi çok iyi bilirim bir tarih öğretmeniylede her zaman her ortamda atışacak kadar kendime güvenen bir insanım....

Çok uzağa değil daha bundan 80 yıl öncesine gittiğimizde Vahdettin'in İngilizler'le olan pazarlıkları Ata'mızı sırf İngilizler istedi diye yakalatıp idam ettirme kararları vs. vs. bir çok örnek sıralayabiliriz.

Tartışma ortamı yaratmak istemiyorum ama cevap hakkı doğuyor sorarım sizlere ülkemizde siyaset yapan mı varda tarihi ben onlardan öğreneyim kim siyasetçiki ben onlardan tarih öğreneyim....

Sizler benim yazımı bir kez daha en başından okursanız neleri kast etmek istediğimi anlarsınız konuyu saptırmaya gerek yok bence....

Sevmek yürek işidir yüreğin yoksa sen niye yaşıyorsun?
yerliturkuaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla