Alıntı:
yerliturkuaz Nickli Üyeden Al?nt?
Çok şükür tarihimi çok iyi bilirim bir tarih öğretmeniylede her zaman her ortamda atışacak kadar kendime güvenen bir insanım....
Çok uzağa değil daha bundan 80 yıl öncesine gittiğimizde Vahdettin'in İngilizler'le olan pazarlıkları Ata'mızı sırf İngilizler istedi diye yakalatıp idam ettirme kararları vs. vs. bir çok örnek sıralayabiliriz.
Tartışma ortamı yaratmak istemiyorum ama cevap hakkı doğuyor sorarım sizlere ülkemizde siyaset yapan mı varda tarihi ben onlardan öğreneyim kim siyasetçiki ben onlardan tarih öğreneyim....
Sizler benim yazımı bir kez daha en başından okursanız neleri kast etmek istediğimi anlarsınız konuyu saptırmaya gerek yok bence....
|
amacım atısmak deıl zaten sen atıs ıstedıgın tarıhcı ıle o pazarlıkta sen yanlarındaydın demı katıplerı sendın ya bılıyorsun tarıh kıtaplarının counu ermenı kokenlı kısılerın yazdıgını hatırlatayım sana OSMANLI TORUNUYUZ HEPIMIZ BUNU INKAR ETME gecmısınden ıbret alacagınyere karalıyorsunuc satırlık tarıh bılgınıle
alsana bır soru
mustafa kemal atatürkün dedesının ısmı nedır
soru 2
çapanoğlu ısyanı nedır gercek anlamı ıle yaz ama ctrl+c ve ctrl v yasak sadece klavye ok mı