Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 09.01.2009, 01:10   #42
albina58
Usta Yiğido

albina58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

albina58 Şuan albina58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.08.2016 20:40

Tecrübe Puanı: 805 albina58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Zanlılar Suikast Hazırlığındaydı

Alıntı:
almina_58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Yani hükümetin işi gücü yok savcıya emir verecek şunu yakalayın bunu tutuklayın diyecek Baskın yapılan yerde ele geçirilen silah,mühimmat,el bombası vs... gibi şeyleri yine hükümet planlayacak, bunları yargılayan hükümet aracılığıyla savcılar olacakYaw iki gün önce sizler demiyor muydunuz yargıya saygı duyun yargı işini yapsın diye.Ne çabuk döndünüz.Alla alla kardeşim bu hükümet de neymiş yaw.Herşeyi hükümet yapıyor.Gökten taş yağsa hükümet yapacak valla...
Hoşgeldin kardeşim,Hükümet için çalışan bir memursunuz,durum vaziyet anlaşıldı.Ben hiçbir zaman yargıya saygı duyun demedim,bu hükümet ile beraber yargı-hukuk-demokrasi herşey öldü gitti,Allah rahmet eylesin,kalanlar sağolsun.240 milyar dolarla aldığı borç,540 milyar dolar oldu.Konu ile alakası memleket batağa gitmiş,aslı astarı olmayan sözde çete-darbe söylenti safsatası.Bana laf gelsin ama hükümete laf söyletmem,ben müslümanım ama komşun aç yatarken ben tok mışıl mışıl yatarım mantığı he.Belediyede senin gibi çalışanların tuzu kuru-etliye sütlüye karışmayalım,dini bir iki kelime geçerse savunalım,ne olsa maaşlarınız 2 milyar eski hesap yeni 2 000 ytl ye yakın.
Madem devlet-millet için kafa yorup çözüm aramak derdi yok,alıntı yapıp sataşmaksa buyurun.