Cevap: Kadın Girişimciler Güç Birliği Yaptı
Sivas 58 Kadınlar Girişimciler ve Dayanışma Derneği'nin bu anlamlı gününe davet edildim ve bende değerli arkadaşlarımın yanında idim. Hemen benimde üye kaydımı yaptılar. O güzel aşurelerinin tadına baktım,muhteşemdi.
Bu anlamlı günümüzü anılarda yaşatmak için arkadaşlarımın resimlerini büyük bir coşku heyecanla çektim.
Bir Sivas'lı olarak o kadar sevindim ki anlatamam. Bu derneğin kurulmasını gerçekleştiren bütün bayan arkadaşlarımı tek tek kutladım ve yanaklarından öptüm.Kendileri ile sonsuz gurur duydum. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.İnşallah Sivas'ta bayan dayanışması içerisinde hepimiz çok güzel şeyler başaracağız ve sitemizde sizlerle gururla önümüzdeki günlerde başarılarımızı, çalışmalarımızı paylaşmaktan gurur duyacağız..
Bu derneğe üye olmamdan , katılmamdan dolayı sonsuz mutluyum.
İnşallah hepimiz çok güzel işler başaracağız. Bütün arkadaşlarım ile el ele ve yürek yüreğe derneğimizi geliştirip ,kadın başarısını Sivas 58 Kadınlar Girişimciler ve Dayanışma Derneği olarak tüm dünyaya onurla kanıtlayacağız,
SİVAS 58 KADINLAR GİRİŞİMCİLER VE DAYANIŞMA DERNEĞİMİZ ARTIK
TÜM BAŞARILI VE ÜRETKEN,ÇALIŞKAN KADINLARIMIZIN SOLUK ALDIĞI YUVAMIZ OLACAKTIR......BAŞARI DİLEKLERİMLE...
|