Alıntı:
Kibrisli Nickli Üyeden Al?nt?
Yahu adamlar yıllardır kaldıralım şu dokunalmızlıkları diyor, AKP yanaşmıyor, tamam diyorlar bizim gücümüz yetmiyor bizim dokunulmazlıklarımızı kaldırın sadece sizinki kalsın diyorlar yine kabul etmiyor, Baykal gel Tayyip diyor ikimizinkini kaldıralım sadece ona da yok, senin ki dursun sadece benimkini kaldıralım ona da yok... Sence neden kaldırmıyor AKP dokunulmazlıkları 2002 seçimlerindeki en önemli vaadlerinden birisiydi neden gerçekleştiremedi??? Yoksa ceza almaktan mı çekiniyor, yoksa mahkemedi 11 tane dosyasında gerçeklik payı mı var??? Yoksa gerçekten yolsuzluk mu yapmış???
|
YAHU ADAM YANİ AKP DİYORKİ ERİNDEN GENERALİNE HİZMETLİSİNDEN MÜSTEŞARINA MİLLETVEKİLİNDEN CUMHURBAŞKANINA KADAR DOKUNULMADIK KİMSE KALMASIN DİYOR CHPO NE DİYOR YOK TAYYİPLE BAYKALIN KALDIRALIM YANMİ SİYASET EVEN BENDE DİYORUM
ERİNDEN GENERALİNE HİZMETLİSİNDEN MÜSTEŞARINA MİLLETVEKİLİNDEN CUMHURBAŞKANINA KADAR DOKUNULMADIK KİMSE KALMASIN
FASA FİSO BAYKAL 30 40 SENEDİR DOKUNULMAZ AMPUL RECEP DAHA BEŞ ALTI SENELİK BUNU UNUTMA HEMİ
ben fasa fis baykal apo ile resim çekildi diye yazmadım ufak yalçını kasdederek yazmıştım yanlış anlaşıldıysam düzeltmiş oluyum