Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 10.01.2009, 23:56   #93
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 05:22

Tecrübe Puanı: 1224 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Zanlılar Suikast Hazırlığındaydı

Alıntı:
seva Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Evet diyor buyurun er meydanına diyor ama chp buna yanaşmıyor chp sürekli kaos olsun sürekli karğaşa olsun sürekli çıkmaz olsun bizde nemalanalım diyor evet dokunulmadık kimse kalmasın herkese ama herkese dokunulsun erinden generaline hizmetlisinden müsteşarına milletvekilinden cumhurbaşkanına herkese dokunulsun otuzbeş kırk senedir dokunulmayanlara bilhassa
Sen başka bir ülkede mi yaşıyorsun ben anlamıyorum. Akp bu konuda ne zaman er meydanı dedi??? Ne zaman bu konu açılsa kaçıyor, ben ne diyorum sana CHP kendi belediye başkanları hakkında kafa karıştırıcı birşey bile olsa anında savcılığa başvuruyor git aklan gel diyor bunu sarıgüldede yaptır, eryılmazdada, daha 3 gün önce güzelbahçedede....
Türkiye de kamu görevlilerinin generallerin yargıçların savcıların dokunulmazlıkları yok kendilerine göre bir yargılanma süreci var, TSK'dan iznini alırsın dokunursun şu andada dokunuluyor, ama milletvekiline dokunmak istediğinde TBMM'den izin almıyorsun hükümet kimse o izin vercek ama adamlar dokundurtmuyor. Kamu görevlilerinin yargılanma şekilleri de anayasa da yazma yasalarla düzenlenmiştir, anayasa da bu yetkiyi sana vermiştir kullansın yetkisini değiştirsin, CHP buna karışamaz, ayrıca AKP'nin ihtiyacı da yoktur zaten CHP'ye. Suçu hala nasıl CHP'de bulabiliyorsun benim kafam almıyor.

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla