Alıntı:
seva Nickli Üyeden Al?nt?
Evet diyor buyurun er meydanına diyor ama chp buna yanaşmıyor chp sürekli kaos olsun sürekli karğaşa olsun sürekli çıkmaz olsun bizde nemalanalım diyor evet dokunulmadık kimse kalmasın herkese ama herkese dokunulsun erinden generaline hizmetlisinden müsteşarına milletvekilinden cumhurbaşkanına herkese dokunulsun otuzbeş kırk senedir dokunulmayanlara bilhassa
|
Sen başka bir ülkede mi yaşıyorsun ben anlamıyorum. Akp bu konuda ne zaman er meydanı dedi??? Ne zaman bu konu açılsa kaçıyor, ben ne diyorum sana CHP kendi belediye başkanları hakkında kafa karıştırıcı birşey bile olsa anında savcılığa başvuruyor git aklan gel diyor bunu sarıgüldede yaptır, eryılmazdada, daha 3 gün önce güzelbahçedede....
Türkiye de kamu görevlilerinin generallerin yargıçların savcıların dokunulmazlıkları yok kendilerine göre bir yargılanma süreci var, TSK'dan iznini alırsın dokunursun şu andada dokunuluyor, ama milletvekiline dokunmak istediğinde TBMM'den izin almıyorsun hükümet kimse o izin vercek ama adamlar dokundurtmuyor. Kamu görevlilerinin yargılanma şekilleri de anayasa da yazma yasalarla düzenlenmiştir, anayasa da bu yetkiyi sana vermiştir kullansın yetkisini değiştirsin, CHP buna karışamaz, ayrıca AKP'nin ihtiyacı da yoktur zaten CHP'ye. Suçu hala nasıl CHP'de bulabiliyorsun benim kafam almıyor.