Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 11.01.2009, 00:33   #100
almina_58
Yiğido
NO AVATAR

almina_58 Şuan almina_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 13.12.2009 00:34

Tecrübe Puanı: 641 almina_58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Zanlılar Suikast Hazırlığındaydı

Alıntı:
Kibrisli Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Sen başka bir ülkede mi yaşıyorsun ben anlamıyorum. Akp bu konuda ne zaman er meydanı dedi??? Ne zaman bu konu açılsa kaçıyor, ben ne diyorum sana CHP kendi belediye başkanları hakkında kafa karıştırıcı birşey bile olsa anında savcılığa başvuruyor git aklan gel diyor bunu sarıgüldede yaptır, eryılmazdada, daha 3 gün önce güzelbahçedede....
Türkiye de kamu görevlilerinin generallerin yargıçların savcıların dokunulmazlıkları yok kendilerine göre bir yargılanma süreci var, TSK'dan iznini alırsın dokunursun şu andada dokunuluyor, ama milletvekiline dokunmak istediğinde TBMM'den izin almıyorsun hükümet kimse o izin vercek ama adamlar dokundurtmuyor. Kamu görevlilerinin yargılanma şekilleri de anayasa da yazma yasalarla düzenlenmiştir, anayasa da bu yetkiyi sana vermiştir kullansın yetkisini değiştirsin, CHP buna karışamaz, ayrıca AKP'nin ihtiyacı da yoktur zaten CHP'ye. Suçu hala nasıl CHP'de bulabiliyorsun benim kafam almıyor.
Kardeşim sen hükümetin dokunulmazlıkları kaldırdığını gördün mü veya böyle bir yetkisi var mı???
almina_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla