Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 11.01.2009, 01:06   #155
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 04:22

Tecrübe Puanı: 1218 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Zanlılar Suikast Hazırlığındaydı

Alıntı:
almina_58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Kıbrıslı kardeşim bak bu sefer alıntı yapmadan yorum yapacam sana senin için bir ilk olacak galiba

Kardeşim dokunulmazlığı hükümet kaldıramaz.Ayrıca hükümetin partisi hiç kaldıramaz.Çünkü hükümetin partisi diye birşey yoktur.Bakanlar meclis dışından da atanırlar.AKP ile Bakanlar kurulunu birbirine karıştırmayalım.Hukuksal açıdan bunlar çok ayrı şeyler.Şimdi sana birşey söyleyecem.Mesela Vali devletin valisidir dimi.Hükümetin valisi olmaz.Valilik bakanlığa bağlı bir kuruluştur aynı şekilde kaymakamlık veya bucak.O zaman biz bu kuruluşları hükümetin partisi varmış senin tabirinle, akp ye bağlı mı diyecez.İşte yanlışlık burada Meclisteki çoğunluk partisi ile hükümeti yani Bakanlar Kurulunu birbirine karıştırmayalım.Bunların görevleri ve işlevleri çok farklıdır.

O zaman şu hatayı da düzeltelim.Meclisteki dokunulmazlıkları ancak ve ancak meclisin kendisi kaldırır salt çoğunluk ile.Hükümet kaldırmaz...

Ayrıca bana partizanca görüşlerimi savunduğumu söylemişsin senden farkım olmadığım için ben de sana saygı duyuyorum.SAYGILARIMLA...
Tamam ne anlatmak istediğimi ben sana söyledim hala üsteliyorsan birşey diyemem, hükümet partisi akp dir çoğunluk ondadır CHP'li bir vekil dokunulmazılığının kaldırılmasını istiyor hangi parti nin oylarına ihtiyaç var???? sana sorayım....MHP??? hayır yetmez, DTP yooo oda yetmez DSP??? hayır... Bağımzıslar yok onlarda yetmiyor, kim kaldı geriye?? Sadece HÜKÜMET partisi AKP o istemedikçe bırakın tüm meclisin 1 tek vekilinki bile kalkmaz diğer tüm vekiller birleşse, yani bahsettiğim olay bundan ibaret, anlatmak istediğimi anlatamadığımdan özür dilerim.....
Onca yazdığım şeyden sadece bunu mu seçtin sende

Saygılar...

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla