Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 11.01.2009, 01:14   #158
almina_58
Yiğido
NO AVATAR

almina_58 Şuan almina_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 12.12.2009 23:34

Tecrübe Puanı: 636 almina_58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Zanlılar Suikast Hazırlığındaydı

Alıntı:
Kibrisli Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Tamam ne anlatmak istediğimi ben sana söyledim hala üsteliyorsan birşey diyemem, hükümet partisi akp dir çoğunluk ondadır CHP'li bir vekil dokunulmazılığının kaldırılmasını istiyor hangi parti nin oylarına ihtiyaç var???? sana sorayım....MHP??? hayır yetmez, DTP yooo oda yetmez DSP??? hayır... Bağımzıslar yok onlarda yetmiyor, kim kaldı geriye?? Sadece HÜKÜMET partisi AKP o istemedikçe bırakın tüm meclisin 1 tek vekilinki bile kalkmaz diğer tüm vekiller birleşse, yani bahsettiğim olay bundan ibaret, anlatmak istediğimi anlatamadığımdan özür dilerim.....
Onca yazdığım şeyden sadece bunu mu seçtin sende

Saygılar...
Kardeşim Hükümet Partisi diye birşey yok ama sana göre varsa bilemem artıkAyrıca tüm yazdıklarına cevap vermek zorunda değilim ki yazdıklarının cevabını da geçmiş sayfalarda verdiğimi görebilirsin zaten yine aynı şeyleri söylemek istemiyorum bozuk plak gibi.
Bazı olmayan şeyleri inat ediyorsun ama neyse canın saolsun.Ama şunu söylemeden edemeyecem;

HÜKÜMET PARTİSİ DİYE BİRŞEY OLMAZ

Hadi kardeşim ben şimdi yatıyorum size iyi geceler Allah rahatlık versin yarın yine atışmaya devam ederiz inş
almina_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla