Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 11.01.2009, 16:40   #179
seva
Usta Yiğido

seva - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

seva Şuan seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 31.08.2010 20:51

Tecrübe Puanı: 2206 seva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Zanlılar Suikast Hazırlığındaydı

Alıntı:
Kibrisli Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Seva bacım, önceden de söyledim dokunulmazlık kanuni esasiden beri sadece kürsü dokunulmazlığını kapsar, suçüstü halinde izine gerek olmadan dava açılabilir ancan 82 anayasasında bu durum sözkonusu değildir. Deniz Baykal'ın dokunulmazlığı 70'lerde başlamıştır ve 61 anayasasının öngördüğü bir dokunulmazlıktır, darbede hapis yatmıştır, çıktıktan sonra ilkkez 87 yılında vekil olmuştur bir suçu varsa bu 7 yıl boyunca dava açılabilirdi, daha sonra da 99 seçimlerinde meclis dışında kalmıştır 3 sene dokunulmazlığı yoktur o dönemde de dava açılabilir yargılanabilirdi. Türkiye'ye dokunulmazlığı getiren Baykal'ı da tutuklayan darbe zihniyetidir... Kaldıki Baykal'ın getirdiğini farz ederim kaldıran AKP olsun o getirmedi diye neden o kaldırmasın ki? Türpraş'ı, Petkim'i, Sümerbank'ı kuran CHP ama satan AKP onu yapıyorda bunu neden yapmasın???

Saygılar...
Ben diyorum ki AKP CHP MHP DTP ÖDP BBP hangi parti olursa olsun
Erinden Generaline Hizmetlisinden Müsteşarına Milletvekilinden Bakanına Başbakanına Cumhurbaşkanına dokunulmadık kimse kalmasın Türkiye de tek yargı olsun Asker sivil diye ayrılmasın
Hele helede 35 40 50 senedir dokunulmayanlara dokunulsun Cezasız suç kalmasın

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

CANDA ÖZÜR OLMAZ...
seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla