Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 12.01.2009, 08:40   #23
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Türk Birliği Kurulmalı mı?

Bu dünya halklarının hepsi için geçerli. Ne kadar fazla milliyetçilğe yönelinilirse ne kadar çok dini ve milli duygularla cepheleşmeye gidilirse, o kadar çok kavga olur, o kadar çok savaş olur, o kadar çok insan mutsuz olur, göz yaşı olur, yani barış içerisinde bir yaşam oluşmaz.
Olaylara bu şekil bakma yerine evrensel barışı nasıl sağlarız yeryüzünde tüm dünya halkları nasıl özgür barış kardeşlik içinde yaşar çabalar o şeklinde olmalı derim. Ben tüm dünya halkınI bir insan olarak görüyorum.
Çünkü aynı güneşten faydalanıyoruz aynı ayı, aynı yıldızları izliyoruz aynı nefesi alıyoruz.
Biraz slogan gibi olacak ama "yaşasın tüm halkların kardeşliği" diyorum.

.