icimizdeki kanayan bir yara Filistin&kücük bir kiz cocugunun Annesine son sözleri (aynen olanlari yaziyorum)+++++++++++++++Annec im israil Askerleri kücük cocuklari kücük mermilerlemi vuruyorlar?????.i$te yürek burkan son sözler dü$ünmesi dahi kafay yemeye yetiyor kimbilir o anada zavalli annecik neler hissetmi$tir yavrusunun minik bedenine sarilarak kanli gözya$lari dökmü$tür.Bu bir insanlik ayibi diyorlar fakat ben kar$ida insan göremiyorum,ayibi insanlar i$ler bunlarin i$ledikleri ayip degil apacik katliam.Peki nereye kadar altmi$yillik süren &e$it olmayan bir mücadele insanin hayattayken gözünün doymadigi toprak,hayat son bulunca bir avuc toprak gözleri doyurmaya yetiyor degilmi?&caresiz insanlar bir mucize bekliyorlar&bizler sadece iki kelime söyleyebiliyoruz(ALLAH KAHRETSiN)Peki neyapalim?inaninki bunu bende bilemiyorum Allaha&onun Peygamberlerine kar$i nankörlük edenlere kar$i Dua etmekten be$ka bir yol bulamiyorum.Hz Musanin bile yola getiremedigi ALLAHIN mucizesini gördükleri&ya$adiklari halde Musa nasil olsa gelmez diyerek kendilerine altindan bir buzagyi ilah edinen topluma &onlarin soyundan gelenlere ne söylenir?Fravunun zulmünden kurtulu$u ALLAHIN lutfu degilde bir $ans kabul etmi$ kendilerini acliktan kurtarmak icin Allah katindan acilan sofraya nankörlük etmi$ eli kanli bir topluma nedenir bilemiyorum &yine onlari Allahtan ba$ka haval edecek bir cikar yol göremiyorum.Aciya kar$i merhamet göstermeyen Allaha dahi nankörlük eden bir toplum asla &asla insan olamaz.Sionist rejimin nefret tohumlariyla yeti$tirdigi Terminatörle$mi$ Askerleri e$it olmayan bir toplumun üzerine salinarak acimasiz&adil olmayan bir sava$ veriyor,acikcasi sava$ vermiyor katliam yapiyor.Bu katliam sadece filistile kar$i degil Müslümanliga kar$i verilen bir katliamdir.Minicik badenleri gözlerini kirpmadan öldüren sionistler Allah bilir demir parmakliklar ardindaki yeti$kinlere&diyerlerine neler yapiyorlardir bunu dü$ünmek dahi istemezsiniz.Örnekleri cogaltmak okadar mümkünki daha dün bize Sözde soykirim iftirasini atanlar&buna destek cikan yanda$lari bugün kapali kapilar ardinda dev Plazmalarinin kar$isinda sizce ne söylüyorlar aynen $unu derler Bugün Kadehimi Filistindeki vurdugumuz hedeflerin $erefine kaldiriyorum&$erefe diyorlardir.Hic $erefi olan bir insan $erefe dermi?Kadehte meyde $eref ararmi?$erefsiz olanlardir Kapali kapilar ardinda $eref arayanlar.Bir gecede Dünya Ekonomi piyasalarini alt üst etmeye gücü yetenler bir gecede sava$lar ba$latip kazanan toplumun ya$adigi bir dünyada bir avuc israili durdurmaya gücü yetmiyormu saniyorsunuz?elbette yetiyor ama bu kanli sava$ biterse Dünyanin seyri degi$ir icad edilen yeni silahlar yeni bombalar kimin üzerinde denenecek ozaman degilmi?Ya$ayan yoksulluk ceken Ekonomisi& askeri gücü zayif olan Toplumlara kar$i bir gözdagidir bu katliam&Ben istedigimi yaparim kimse buna kar$i koyamaz mesajidir.Lütfen sessiz kalmayin Maddi gücünüz yoksa manevi cücüü kullanin&Allaha dua edin $üpesizki kimsesizlerin kimi olan odur,ALLAHIM SENiN KULLARINA&SEVGiLi HABiYBiNiN ÜMMETiNE ZULÜM EDEN ZALiMLERi SANA HAVAL EDiYORUZ ONLARI KÄHAR iSMiNLE KAHREYLE YARABBI AMiN Amin amin amin amin aminnnnnnnnn.