Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 29.01.2009, 00:08   #21
harbikiz58
Usta Yiğido

harbikiz58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

harbikiz58 Şuan harbikiz58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 03.10.2012 23:37

Tecrübe Puanı: 720 harbikiz58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: DELİKANLI ADAMIN EL KİTABI

Alıntı:
ebubekir çakmak Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
arkadaşlar siz kızlar daha delikanlıca seviyor diyorsunuz amma arabesk sanatcılarına bakın geneli erkektir ve sözlerindede hep vefasız bir sevgili vardır.aynı zamanda meyhanelere bakın alayı yürekten sevipte kalleşce aldatılan erkeklerdir ha bu arada şimdiye kadar bana gelipte istese canımı verirdim ama arkasına bile bakmadan gitti diyenlerde hep erkek ve sevdiğine kavuşamayıp intahar eden geclerin de cogunlu ne yazııki yine erkek sizler belki diğerleri gibi olamazsınız ama ben artık kızların harbi sevmesi konusunda önyargılıyım ve bence bayanlar için aşk erkeklerin cüzdanının şişkinliğyle doğru orantılıtabiki istisnalar olabilir ama ben böyle bir istisnaya rastlamadım ve ben rastlanayana kadar da rastladım diyen erkeklerde yalan söylüyordur benim gözümde

(AFFINIZA SIĞINARAK VE TECRÜBELERİME DAYANARAK YAZDIM UMARIM BENİ YANLIŞ ANLAMAZSINIZ)

dogru sözün nesini yanlis anlayalim gardas haklisin valla
malesef kizlarimiz artik cebdeki paraya bakiyor,
burdan hepsini kiniyorum
güldügüme bakma gercekten artik kizlar niye böyle bilmiyorum erkegin mertligine delikanliligina adamliga bakmiyorlar
cebinde parasi olsun ati ,arabasi , yati kati olsun istiyorlar
hepsi maddiyatci olmus , manevi deger önem gösteren kalmadi ...
simdi sizler diyeceksinizki sen öyle degilmisin ???
ben maddiyatci degilim azla kanaat etmeyi cok sükür bilinlerdenim
harbikiz58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla