Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 31.01.2009, 09:44   #88
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Başbakan Rest Çekti!!!

Alıntı:
ErdalGüler Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Peres ile Erdoğan arasında geçen telefon konuşması şöyle:

Peres: Dostlar arasında böyle şeyler olur, bugün olanlar için son derece üzgünüm. Her şeyden önce Türkiye Cumhuriyeti’ne ve Başbakan olarak size olan saygım ve takdirim hiçbir zaman değişmedi.
Erdoğan: Tabii her şeyden önce dostlar kendi aralarında şüphesiz ki tartışma yaparlar, ama uluslararası bir toplulukta böyle bir kabile lideriyle değil, Türkiye Cumhuriyeti’nin lideriyle yüksek sesle böyle konuşulmaz.
Peres: Sesimi yükselttim. Zira arkadaşlarım sesimin az çıktığını ve anlaşılamadığını söylerler. Bunun, Türkiye Cumhuriyeti’nin Başbakanıyla ilişkimle hiçbir ilgisi yoktur. Bugün olanlar için üzgünüm.
Erdoğan: Biraz sonra bir basın toplantısı yapacağınızı duydum.
Peres: Bugün değil, yarın.
Erdoğan: Yarın yapacağınız basın toplantısında şu anki samimi duygularınızı açıklayabilirseniz, öyle zannediyorum ki bu sıkıntı bir ölçüde giderilmiş olur.
Peres: Elbette bu söylediklerimi basına da aynen ifade ederim.
Erdoğan: Telefonunuz için teşekkür ederim Sayın Cumhurbaşkanı.
Peres: Ben de size teşekkür ediyorum iyi yolculuklar dilerim.

sonuçta bu bir özür dilemedir.

Benim anlattığımda aynı anlamı ifade etmiyormu ? Ben burada "Özür dilerim" cümlesini göremedim, zaten bende aynı şeyi söylemiştim "üzgünüm" le " Özür dilerim" farklı şeyler sanırım. Neyse bu varsayımla olmaz. O zaman biri size hakaret etsin kaba davransın, sonrada olanlardan "üzgünüm" desin eğer bunu sen kendi adına özür dileme kabul ediyorsan tamam ben senin dediğine katılıyorum Erdal Güler arkadaşım. Hoşçakal...

.