Alıntı:
ErdalGüler Nickli Üyeden Al?nt?
Peres ile Erdoğan arasında geçen telefon konuşması şöyle:
Peres: Dostlar arasında böyle şeyler olur, bugün olanlar için son derece üzgünüm. Her şeyden önce Türkiye Cumhuriyeti’ne ve Başbakan olarak size olan saygım ve takdirim hiçbir zaman değişmedi.
Erdoğan: Tabii her şeyden önce dostlar kendi aralarında şüphesiz ki tartışma yaparlar, ama uluslararası bir toplulukta böyle bir kabile lideriyle değil, Türkiye Cumhuriyeti’nin lideriyle yüksek sesle böyle konuşulmaz.
Peres: Sesimi yükselttim. Zira arkadaşlarım sesimin az çıktığını ve anlaşılamadığını söylerler. Bunun, Türkiye Cumhuriyeti’nin Başbakanıyla ilişkimle hiçbir ilgisi yoktur. Bugün olanlar için üzgünüm.
Erdoğan: Biraz sonra bir basın toplantısı yapacağınızı duydum.
Peres: Bugün değil, yarın.
Erdoğan: Yarın yapacağınız basın toplantısında şu anki samimi duygularınızı açıklayabilirseniz, öyle zannediyorum ki bu sıkıntı bir ölçüde giderilmiş olur.
Peres: Elbette bu söylediklerimi basına da aynen ifade ederim.
Erdoğan: Telefonunuz için teşekkür ederim Sayın Cumhurbaşkanı.
Peres: Ben de size teşekkür ediyorum iyi yolculuklar dilerim.
sonuçta bu bir özür dilemedir.
|
Benim anlattığımda aynı anlamı ifade etmiyormu ? Ben burada "Özür dilerim" cümlesini göremedim, zaten bende aynı şeyi söylemiştim "üzgünüm" le " Özür dilerim" farklı şeyler sanırım. Neyse bu varsayımla olmaz. O zaman biri size hakaret etsin kaba davransın, sonrada olanlardan "üzgünüm" desin eğer bunu sen kendi adına özür dileme kabul ediyorsan tamam ben senin dediğine katılıyorum Erdal Güler arkadaşım. Hoşçakal...
.