Şükrü Elekdağ CHP'nin çok önem verdiği, sözleri CHP'ye malolacak bir vekildir. İstanbul 3. bölge 1. sıra adayıdır. Etkinliği olmayan 85 yaşında birisini neden vekil yapsınlar. Elekdağ düşündüğünüzden çok etkindir CHP'de...CHP'nin Bülent Arınç'ıdır.
Onur Öymen'e gelince hatası nedir biliyor musunuz? Olay geçeli 5 dk olmamış eleştiriyor. Olayı tam anlamadan. Ancak daha sonra hiçbir CHP'li vekilden böyle bir tepki gelmemiştir. Çünkü sayın Erdoğan yöneticiye olan tavrında haklıdır. Yine söylüyorum bu sitede bile ilk kutlayan ben oldum başbakanı şeklen yanlış olsada hakedilmiş bir tavırdır dedim. Ancak işte fikrim gün geçtikçe değişiyor. Döndükten sonra yapılanlarla iç siyasette kullanılmak isteniyor gibi geliyor bana. Orada yapılan bu amaçlı değildi ama "madem yaptık böyle birşey oy olarak geri dönsün" gibi bir düşünce oluşmaya başladı ne yazık ki... İşte bu yüzden Türkiye'deki hiçbir siyasetçiyi sevmiyorum. Baykal Barzani'ye Talabani'ye daha ağırını yaptı o da iç siyasette kullanma çabasına girdi sonra ama elinde bu kadar medya desteği olmadığından duyuramadı fakat AKP'nin pazarlama bölümü harika çalışıyor. Gecenin bir vakti Davos Fatihi diye pankartlar hazırlanıyor, Metrolar açılıyor, vapur seferleri başlatılıyor...

Üzülüyorum...
Saygılar...