Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 02.02.2009, 09:40   #134
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Başbakan Rest Çekti!!!

Alıntı:
demirkan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Arkadaşım biz burda işinize gelen şeyleri mi yazacaz.Hem sana ne kardeşim burda ne yazıyorsak.Sen nasıl mod olmuşsun buraya hayret.İnsan bu kadar taraflı olur...
İşimize değil,
Saygılı yazmayı, seviyeli yazmayı, kişilere saldırmadan yorumlarda bulunmanızı istiyoruz. Sana ne demekte senin ayrı bir saygısızlığının ifadesi. Bir site yöneticisine "sana ne biz buraya ne yazıyosak" demende sanıyorum konuya ne kadar uzak kaldığını gösteriyor.

Daha yeni gelmişin anlaşılıyor 6 adet mesajın var, kalkmış bana ne diyorsun?
Ben yaklaşık her iki siteyle birlikte 5 yıldır buradayım.
Seni bilmiyorum provakatör amaçlı birimi yolladı, yazı uslübuna dikkat edersen kişilere bu tarzda bir saldırıyla yaklaşmamanı tafsiye ederim.
Burada herkesin bir tarafı elbetteki vardır, senin olduğun gibi.

.