Peki ben konuya döneyim mi

Bir arkadaş bozuk saat bile her gün 2 kez doğru gösterirmiş dedi. Haklı buluyorum... Doğru saati gösterdi başbakan ilkkez... Ama Türkiye için olan dış gelişmelerde neden böyle davranmadı???
Mesela Kuzey Irak'tan teröristler gelip gençlerimizi şehti ettiğinde Barzani'nin elini sıkacağına Ecevit'in Suriye'ye tavrı gibi bir tavır sergilese Barzani'ye telefon açsa bitirin bu PKK'yı dese... Ya da ABD askerleri başımıza çuval geçirdiğinde kapatsa İncirliği, çağırsa ABD elçisini "Güle güle sana" şarkısını söyleseydi... Annan Planı zamanı KKTC'yi savunsaydı, gitmiyoruz biz buradan dese, buradaki Türk cemaatinin güvenliğini sağlayan bir anlaşma olmadanda gitmeyeceğiz deseydi... AB'ye deseydi ki desteklemeyeceksiniz bu PKK'yı, sizin desteğiniz kalkana kadar ilişkilerimizi askıya alıyoruz...(Esinlendim) Yoksa bizim yıllardır söylediğimiz bir tutum bu, daha yeni yerine getiriyor... İlk gece ve sonraki bir kaç gün bende dedimki helal olsun, hala da diyorum ama bunları düşündükçe ben artık yavaş yavaş bunun iç siyasete yönelik oy avcılığı için yapıldığını düşünmeye başladım ne yazık ki... Bundan sonrasına bakacağım umarım bu antiemperyalist tavrına devam eder...
Saygılar...