Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - Çarşaflı partililer CHP rozetlerini iade etti
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 05.02.2009, 20:06   #28
albina58
Usta Yiğido

albina58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

albina58 Şuan albina58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.08.2016 21:40

Tecrübe Puanı: 819 albina58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Çarşaflı partililer CHP rozetlerini iade etti

Alıntı:
Divriği_Mursal Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Seçim zamanı yaklaştıkça bütün partilerde bu tür olaylara rastlıyoruz.Chp çarşaflılara rozet taktırıyor,Akp meyhaneleri geziyor...
Benim beklentim partilerin oy uğruna kendilerini bu kadar küçültmemeleri(Özellikle de Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu partinin)...
Senelerdir bende buna benzer söylemlerdeydim.

Ama ne yazıkki,türk halkı bir koli gıdaya,bir çuval kömüre satılıyor.

Akp nin anlayışına uygun olduğu gibi her yol mubahtır.

Senelerce ATATÜRK'ün partisi,kanunda nizamda ne yazarsa onu uygulamaya çalıştı.
Çalıştı ne oldu,% 9 baraj altı % 10.5 kenarında % 14 eh işte, tek adam inadı tavan yaptı %21 tavan yaptı.En son noktada budur.

Karşısındakiler ise,şu günlerde vizyonada olan recep üvedik mi üvedük mü ne üdüğü belli olmayan,adına komedi denilen soytarılık ile sinemalarda reyting yapıyor ya, onların soytarılıkları gibi soytarılıkları ile,biraz kürdü hicazkar,biraz yahudi dönmesi amerikan bozması,biraz mafya hepde tarikat menşeilileri barındırdığı zaman maşallah %43 benim için başarısız ama inşallah bu seçimde düşen oyları%33 e- davos % 10 - 2 B arazileri ilede % 5 etti sana % 49 oy,vesselam allah rast getire.

EE ne demişler,en az düşmanın kadar namussuz olacaksın.