Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 06.02.2009, 14:58   #24
almina_58
Yiğido
NO AVATAR

almina_58 Şuan almina_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 12.12.2009 23:34

Tecrübe Puanı: 626 almina_58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: CHP'NİN KURAN KURSU AÇILIMINI SAMİMİ BULUYORMUSUNUZ?

Alıntı:
abircan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
senin derdin üzüm yemek mi bağcı dövmek mi
kurana dokun diyen yok, ezan türkçede kunabilir , okunmaz o okadar önemli değil, mühim olan bu işin şeklimi ruhumu, din eğitimi başından sonuna kadar türkçe yapılmalı , elbette uzmanları kaynağından direkt orjinalinden öğrenecek, o eğitim nasıl islam enstütilerinde devam ediyorsa yine devam eder, ama bana orta okulda , ilkokulda lisede arapça bişey öğetme, öğrnemiyorum , felsefesini anlamıyorum sadece not almak sınıf geçmek için iki satır ezberliyor sınıf geçiyorum bu yanlışşşşşşş, ben aslında bilmediği dilde bilmediğim bişeyler öğrendim, bunun bana faydası yok zaten, benim ve bu toplumunda derdi bu zaten, hoş zaten mezhepler arası farklara ve uygulamalar zaten girmiyorum burada, sünninin, caferinin , şianın, alevinin herbirinin uygulamaları zaten farklı, 3 vakitte namaz var 5 vakitte, halka namazıda var, o her inanç grubunun kendi itikadi meselesidir
Bunun 3 ü 5 i yok kardeşim peygamberimiz döneminde Kur' an nasıl okunuyordu din nasıl yaşanıyorduysa şimdi de öyle yapılcak ve yapılmalı da.O dönemde biri 5 vakit namaz kılacak biri 3 vakit var mı öyle birşey.Din en güzel, en doğru ve en anlamlısı peygamberimiz döneminde yaşanmıştır ve bizler de 1500 yıldır bunu uyguluyoruz Allah a şükür sapıtanlardan olmadık ve olmayacağız da...
almina_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla