Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 07.02.2009, 10:18   #55
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 04:22

Tecrübe Puanı: 1241 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Kılıçdaroğlu'na PKK şoku!!!!!!

Alıntı:
ErdalGüler Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
belgede bir sahtecilik varsa ortaya çıkar. Ben gerçek olduğunun düşünüyorum. Sonuçta ortada bir belge var bunu çürütecek bir belge olmadığı sürece kılıçdaroğlu zan altındadır. Lütfen laflarınıza dikkat ediniz. Günah olan yalan yere iftira atmaktır. burada bir iftira yok sadece belgeye göre konuşuyoruz. elinde bir belge varsa çıkarır ona göre konuşursun. Her işte akpyi siyaseti ortaya atıyorsunuz adam suçluysa kabul edin be kardeşim. zaten suçsuzsa çıkar ortaya...
Erdal Gardaş ben sana Barikat'a ya da siteden bir başkasına bir söz söylemiyorum... Bu haberin yalan olduğunu bile bile araştırmadan televizyonlarına gazetelerine yansıtanlara diyorum. Eğer bu belgeyi araştırıp Kılıçdaroğlunun o sırada Türkiye'de olduğunu görüpte bile bile haber yapıyorlarsa sence de haysiyetsiz değiller mi, yalancı değiller mi? Ben ondan bahsediyorum.... Elindeki belgeleri Melih Gökçek'le olan tartışmasında Melih Gökçek sorduğunda çıkarttı gösterdi Kılıçdaroğlu... Ayrıca "Ortada bir belge var bunu çürütecek bir belge olmadığı sürece Kılıçdaroğlu zan altındadır" demişsin... Onun tam doğrusu "Bir kimse suçu ispatlanana kadar suçsuzdur." Eğer bir yargılanma süreci varsa bekleriz görürüz... Günah olan yalan yere iftira atmaktır da demişsin gardaş, adam karşılık veriyor belgesini gösteriyor ben de onu siteye koyuyorum, tıpkı Barikat'ın koyduğu gibi, bunda günah olan ne, İftira neresinde? Eğer bilerek, araştırıp görmelerine rağmen bu haberi yapıyorsa Ülke TV ve iftira atan o Alman Polisi şahsiyet, Sahte hahamın sahtesi işte onlar müfteriğdir, yalancıdır ve iftira atıyorlardır demektir...Kesinlikle siteden birisine herhangi bir lafım yok... Her fikre saygım var ama o televizyon bilerek yalan haber yapıyor ben bunu söylüyorum, tıpkı ATV gibi...

Saygılar...

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla