Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 10.02.2009, 13:19   #109
madımak_58
Usta Yiğido

madımak_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

madımak_58 Şuan madımak_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 16.10.2012 13:47

Tecrübe Puanı: 752 madımak_58 COK SEVILEN BIR KISImadımak_58 COK SEVILEN BIR KISImadımak_58 COK SEVILEN BIR KISImadımak_58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: } İŞTE AKP NİN CANIN SIKAN 7.000.000 KİŞİYE GİDEN MAİL

Alıntı:
MeLody58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Dinsiz imansızlarıN
seviyesine düşecek insanmıyız biz... BASÖRTÜSÜ DİN İNANÇ KURANI KERİM KONUSUNDA YORUM YAPACAK SON KİŞİ SİZLERSİNİZ BEE NE AKP LİYİM NE SAADET OY KULLANMIYORUM KARDEŞİM SİYASETÇİDE DEGİLİM AMA KURANIMA HOCAMA BAS ÖRTÜMEDE LAF ETTİRMEM ...

sen orda dur bakalım!
dinsiz imansız diye kime söylüyorsun sen! yaşına bak önce,bir araştır,oku,öğren,ondan sonra söyle ne söyleyeceksen.şimdi hemen diyeceksin nerden biliyorsun okumadığımı.okusan bu şekilde hitab etmemen gerektiğini de bilirdin!

Kur'an'a kim laf ediyor burda?

Allahıma her zaman şükrediyorum,iyi ki aklım çalışıyorda neyin ne olduğunu görebiliyorum.ben ne annemin,ne babamın,ne de çevremdekilerin görüşüne ayak uydurmak zorunda değilim.hangi fikir doğruysa asla ve asla bu düşüncemden taviz vermem...

atılan çamurlara,iftiralara rağmen Allah biliyor,herkesten namuslu yaşıyoruz.bu yüzden kimse bize Dinsiz İmansız diyemez...

ben önce insan diyorum,verilen cevaba bakki o da Dinsiz İmansız diyor... daha ne cevabı,bırakın allah aşkına.seviyesizlik bu işte...