Alıntı:
ErdalGüler Nickli Üyeden Al?nt?
ŞU ORTAMDA CHP HALKIN DİNİ DUYGULARINI İSTİSMAR EDİYOR BUNU GÖRMEZDEN GELENLERİ GERÇEKTEN KINIYORUM. HALKI GÖRMEZDEN GELİP SONRADA SEÇİM ZAMANI BEN SİZİN DOSTUNUZUM DİYEN ZİHNİYET ANCAK HEZİMETE UĞRAR. AÇIKÇA CHP HALKI KANDIRIYOR BUNU GÖRMEZDEN GELMEK YALIŞ OLUR.
|
Erdal kerdeşim,
aslında karrşılıklı yazmak istemiyorum sevmiyorum da ancak yazılan yorumlar bunu gerektirdiği için ister istemez yazmak icab ediyor.
Arkadaşım o senin görüşün. Senin bakış açın.
Sen dini tekelinemi aldın ? Sadece sanamı ait bu din ? Sen din üzerinde yorum ve siyaset yaparak sende kullanıyorsun dini o zaman. Ya yeri geldimi bü ülkenin yüzde 98'i müslüman demiyormuyuz?
Sen Deniz Baykal'ın ramazan ayında yoksul ailelere yardım ettiğini ve bunu asla basına duyrulmasın o ailelerde rencide olamsın diye gizli gizli yardım ettiğini hiç duydunmu ? Duymazsın tabiki bunda reklam yok sadece insanı davranış var.
Ama felan kişinin halkı birbirine ezdirerek yaptığı yardımları çok görmüşündür."Dinle paranın kimde oldu belli olmaz" diye bir söz vardır. Bir kurumu kuruluşu karalarken lütfen biraz vijdanlı davranalım.
4 sene evvel hayırlı iş adamalrının burs parasıyla çocuklarını okutan bir başbakanımız vardı. Ve 4 sene sonra oğluna 2.7 milyon dolara gemicik aldı kuru yük taşıyor dış ülkelere. Allah aşkına sizin vijdan anlayşınız bumu ? Bunu hiç kafanda sorguladınmı ? İyi düşün 4 yıl önce burs parasıyla okuyan bir öğrenci 4 yıl sonra 2.7 milyon dolara nasıl gemicik alıyor? Ondan sonra kim kimi kandırıyor cevabını bana yaz lütfen.