Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 11.02.2009, 07:58   #210
ibrahimergin
Yiğido

ibrahimergin - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ibrahimergin Şuan ibrahimergin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 05.09.2010 22:52

Tecrübe Puanı: 697 ibrahimergin FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: AB'ye EVET mi?, HAYIR mı?

Alıntı:
ramazan_d Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
bizler avrupalı olacağımıza islam birliğiliği olması gerekirdi zamannında necmettin erbakanın projeleri vardıı fakat türkiyede ne zaman yolu açık olsa tıkılıyor bu anlamakta bile zorluk çekiyoruzz bizce tüm müslüman ülkeleriiiii birleşmeliiiiiiiiiiii bak o zaman avrupalı bile sana yalakalıkkk yapacakktırr çünkü öyle yetenekli gençlerimiz varkiiii kıymeti bilinmiyor ve bu üniversiteli gençlerimiz avrupaya amerikaya gidiyorr birde bu ünüversitelerde gençlerimiz bırakın baş örtüsünü yasağını da isteyen örtünür isteyen açılırrrrr bu sorunlar kalmasıdırrrr kanımcaa hep haberlerde bunu duymaktan utanç duyuyoruzz ayıpppp bu rektörlereeeeee
Necmettin Erbakan'ın yüzünden zaten bugün üniversitelerde başörtüsü sorunu mevcut değil mi? Ben 28 Şubat sürecini direk yaşamış biriyim ve o yıllarda imam hatip e gidiyordum. O zamanları iyide hatırlıyorum. Sayın Erbakan imam hatipler arka bahçemiz dedi imam hatiplerin kapatılmasına vesile oldu. Rektörler başörtülü kızlarımızın önünde diz çökecek dedi buıgün başörtülüler üniversitelere alınmıyor. Başkalarının ekmeğine yağ sürdü kendi ve iktidarı. Halk onları hizmet için seçmişken gittiler saçma sapan işlerle uğraştılar. Şevki Yılmaz lar bir siyasitçiye ve siyasi bir partide önemli bir yere sahip olan birine yakışmayacak açıklamalarda bulundular. Bu saydıklarımın hepsinin tuzu kurudur. ÇOcuklarının başörtüsü veya okuyamama sorunu olmamıştır hiç. İstedikleri vakit yurt dışında okuyabilmişlerdir. Kendi halkına bile zararı dokunan bir zihniyetin İslam ve Türk Alemine bence katkıda bulunacakları hiçbirşey yoktur.
To the sun, the sky's soul is fed
ibrahimergin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla