Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 11.02.2009, 10:50   #3411
mehmetacik58
Usta Yiğido

mehmetacik58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

mehmetacik58 Şuan mehmetacik58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 06.12.2011 20:28

Tecrübe Puanı: 716 mehmetacik58 COK SEVILEN BIR KISImehmetacik58 COK SEVILEN BIR KISImehmetacik58 COK SEVILEN BIR KISImehmetacik58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: GÜMÜŞDERE'LİLERİN SOHBET ALANI

Alıntı:
cafer_ank Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Sayın Mehmet Hocam;
Burada inan senden başka tanıdığım bir kimse yok, ama şu lakapları söylüyorlar ya o kadar hoşuma gidiyor ki ben 42 yaşındayım birden 8-9 yaşıma gidiyorum zaman tünelinde, hele seninle çok oyun oynadık diyen arkadaşlar ne hoşsunuz sizler ama ben onları unutmuşum yinede yüreğimde hatıralarınız gizli bir sandıkta duruyor.
o arkadaşlarda kusura bakmasınlar bu form vesilesi ile herkesle yeniden tanışırız.
inan hiç vaktim olmuyor ama köyümün adını görünce duramıyorum mutlaka vakit ayırıyorum.
Bütün hemşehrilerime sonsuz selamlar ederim.
sEVGİLİ KARDEŞİM EVET DEDİĞİN GİBİ SEN KÖYDEN AYRILALI ÇOK UZUN ZAMAN OLDU TANIMAMAN GAYET DOĞAL AMA BURADA İNŞALLAH HEPSİYLE TANIŞACAKSIN ONLARLA ÇOCUKLUKTAN BİR ANIN VARDI.ADISLI AVCI ÇÖPHASANIN MEHMEDİN OĞLU ADI BEKİR. ASLINDA ARKADAŞLAR KENDİ RESİMLERİNİ KOYSALAR DAHA GÜZEL OLACAK RESİMDEN BİR ÇAĞRIŞIM YAPAR.ALLAHA EMANET OL
mehmetacik58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla