Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 13.02.2009, 16:22   #18
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abircan Şuan abircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 09:55

Tecrübe Puanı: 1053 abircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Madımak'ta 'tarihi' gelişme

Alıntı:
titizyiğido Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
bu ne saçma bi tartışma ya ...ne yani kardeşim adam orada yemek yiyemezmi..........veya yemek yedi diye adama boğazında kalsın demekmi lazım.........oaraya dam lokanta açmış isteyen gider yemek yer istemeyen yemez bu kişiyi bağlar.......adam yemek yedi diye hakarete uğrarmı yaaaa...............
elbetteki orada bir sürü hemşerimiz yemek yedi, ama bu konuda açılınca altını çizip hiçde rahatsız olmadan keyifle yemek yemiş beyfendi, ayıp değilmi, burada sorun orada ne yapıldığı değil, artık orada bir acıya, bir simgeye insanlar duyarlı davranmış geçte olsa kapatılmış, taşınmış, ama bunla övünmek doğru davranış değil, bilmesi lazım, ben orada akrabalarımı kaybettim, kendi ellerimle götürdüğüm insanlardı bazıları bunun anısına .......... derim ama yinede .........ye dedim, adam ise beni tehdit ediyor........................ .........................