Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 17.02.2009, 14:34   #14
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abircan Şuan abircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 09:55

Tecrübe Puanı: 1091 abircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Okullardaki Başarıyı Arttırmak İçin Ne Yapılmalı?

kıyafet kısmen serbest olmalı ama anlaşılan türban ve çarşaf değil tabiki

ilk öğretim öncesi eğitim zorunluluğu 3 yşa kadar indirilmeli bu konuda devlet gereken atağı yapmalı, çünkü beyin gelişiminin % 95 ini 7 yaşına kadar tamamlıyor, ondan sonra 18 yaşa kadar artı %5 kalıyor kıvrımlar olşup bitiyor, bu sebeple okul öncesi eğitim mutlak şart

ilköğretim her sabah çocuklara süt ve kahvaltılık verilmeli ücretsiz beslenme saatinde mutlaka yiyeek verilmeli,
eğitim tek devre esasından sabah 9 akşam 16 ya kadar sürmeli,
okul dışı etkinlikler artırılmalı, mutlaka müzeler gezilmeli, açık alan araştırmaları yapılmalı,
il dışı inceleme gezileri artırılmalı
okuldaki sosyal faaliyetler artırılmalı tiyatro müzik şiir, spor faaliyelrine tüm öğrencilerin yeteğine orarnında katılımı sağlanmalı,
her öğrencinin mutlak bir müzik enstürmanını çalması sağlanmalı,
soru soran araştıran öğrenci tipi yarartacak sisteme geçilmeli
lise bitene kadar bir yabancı dil mutlak ingilizce öğrenilmeli ikinci yabancı dil seçmeli olmalı

okullarda demokasi olmalı, öğrenci konseyleri kurulmalı ve bu üyeler okul yönetiminde söz sahibi olmalı, tüm öğrenciler seçimlere katılıp oy kullanmalı ve aday olabilmelidir

daha devam edeceğim