Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 19.02.2009, 22:21   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 942 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart Büyük Eserler Yapacağız

Demokrat Parti (DP) Belediye Başkan Adayı Macide Şahin, “Sivas΄ta büyük temeller Demokrat Parti΄nin eseridir. Demokrat Parti ile o büyük eserler Sivas΄a yine gelecektir” dedi.

Şahin, partisince bir lokantada düzenlenen programda yaptığı konuşmada, ΄΄bayandan belediye başkanı olmaz΄΄ düşüncesini taşıyanları eleştirdi. Özellikle üniversite öğrencisi gençlerin ve kadınların dertlerinin göz ardı edildiğini savunan Şahin, şunları söyledi: ΄΄(Ben şunu yapacağım, bunu yapacağım) demek bana ters düşüyor. Sivas΄ta büyük temeller Demokrat Parti΄nin eseridir. Demokrat Parti ile o büyük eserler Sivas΄a yine gelecektir. Ne yazık ki kahvehaneler üniversite öğrencileri ile dolu. Bayanların ve öğrencilerin dertlerini soran yok. Sivas΄ta yapılmamışı yapacağız. Benim en büyük hayalim, Konya΄ya gittiğimde en çok dikkatimi çeken merkezden üniversiteye giden raylı sistemdi. Sivas΄a da bu sistemi kurarak öğrencilere maddi ve manevi desteğim olacak. Bayanlara öncelikle belediyelerin kapıları açık olacaktır.΄΄
Partinin il başkanı Burhan Tavmaşat ise rakiplerini incitmeden seçim startı verdiklerini belirterek, ΄΄Bayan belediye başkan adayı çıkartarak Sivas΄ın ne kadar çağdaş olduğunu göstermişiz. Bizde din, dil ve ırk ayrımı yoktur΄΄ dedi.
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla