Büyük Eserler Yapacağız
Demokrat Parti (DP) Belediye Başkan Adayı Macide Şahin, “Sivas΄ta büyük temeller Demokrat Parti΄nin eseridir. Demokrat Parti ile o büyük eserler Sivas΄a yine gelecektir” dedi.
Şahin, partisince bir lokantada düzenlenen programda yaptığı konuşmada, ΄΄bayandan belediye başkanı olmaz΄΄ düşüncesini taşıyanları eleştirdi. Özellikle üniversite öğrencisi gençlerin ve kadınların dertlerinin göz ardı edildiğini savunan Şahin, şunları söyledi: ΄΄(Ben şunu yapacağım, bunu yapacağım) demek bana ters düşüyor. Sivas΄ta büyük temeller Demokrat Parti΄nin eseridir. Demokrat Parti ile o büyük eserler Sivas΄a yine gelecektir. Ne yazık ki kahvehaneler üniversite öğrencileri ile dolu. Bayanların ve öğrencilerin dertlerini soran yok. Sivas΄ta yapılmamışı yapacağız. Benim en büyük hayalim, Konya΄ya gittiğimde en çok dikkatimi çeken merkezden üniversiteye giden raylı sistemdi. Sivas΄a da bu sistemi kurarak öğrencilere maddi ve manevi desteğim olacak. Bayanlara öncelikle belediyelerin kapıları açık olacaktır.΄΄
Partinin il başkanı Burhan Tavmaşat ise rakiplerini incitmeden seçim startı verdiklerini belirterek, ΄΄Bayan belediye başkan adayı çıkartarak Sivas΄ın ne kadar çağdaş olduğunu göstermişiz. Bizde din, dil ve ırk ayrımı yoktur΄΄ dedi.
|