Cevap: ŞAMPİYONLUĞA KOŞUYORUZ
Bülent Uygun, rotayı İstanbul´a çevirdi. “Şampiyon olmak için Kadıköy´de kazanmalıyız” diyen genç teknik adam, “Kupada da hedefe ulaşacağız” diye konuştu.
Uygun’dan penaltı yorumu
Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun’un aklı Fenerbahçe’de... Eskişehirspor maçı sonrası galibiyetten dolayı mutlu olduğunu kaydeden Uygun, “Şampiyon olmak için kazanmalıyız. Rakibin bundan sonra kim olduğu önemli değil. İstanbul’da Fenerbahçe’yi yenerek şampiyonluğa bir adım daha yaklaşacağız. Kupada da hedefimize ulaşacağız” dedi. Genç teknik adam hakem hatalarının çok konuluşulduğu Eskişehir karşılaşması için de şunları söyledi:
‘Hakemlere güvenmiyorum’
“Artık maçlar birbirinden zor geçiyor. Kimi küme düşmemeye kimi yukarıya oynuyor. Futbolun 90 dakikası iyi olacaksınız diye bir kaide yok. “Penaltı” denen pozisyona uzaktım. Yerdeyken kayarak eline temas olduğunu gördük. Penaltı olma ihtimali yüksek” ifadesini kullandı. Eskişehir hocası Rıza Çalımbay ise, “Sivas’ın galibiyetine gölge düşürmek istmiyorum ama hakem hataları karşımıza çıktı. Artık hiçbir hakeme güvenmiyorum” diye konuştu.
|