23.02.2009, 14:16
|
|
|
Usta Yiğido
MeLody58 Şuan
Son Aktivite: 02.06.2015 18:15
|
Cevap: SEVENMİSİN?YOKSA SEVDİĞİNİMİ SANIYORSUN
Alıntı:
srilanka Nickli Üyeden Al?nt?
ama onada hak vermek lazım askerliği 8ay hep ertelendi.askerlik yeri tam bir cehennem:(hakkari yüksekova çıktı ve şimdide dahada beter bi yerde k.ırakta.gelmesine 9ay var.onun psikolojiside çok bozuk.onu çok sevdiğim halde bir hataya düştüm beni okadar reddetti ki çok yalnız kaldım birdaha bana seni sevmiyorum derse bi başkasının teklifini kabul edeceğimi söledim bi akrabasına ama o sölememişti ona ve bu hareketlerine devam etti bende yemin etmiştim böle yapacağıma ve mecburen kabul ettim o öğrendi deliye döndü ben sana okadar güvenmiştimki nedersemde sen beni bırakmazsın diye düşünüyordum dedi.bende ona beni sen mecbur bıraktın,6aydan fazla bir süre hep istemiyorum dedin ve benmde sabrım biyere kadar düştüm öle bi hataya dedim.arkadaşlar hala onu seviyorum geçen ay bir hafta kadar konuştuk kendisi arıyordu beni sonra bianda bens eni niye arıyorumki sen beni bıraktın ben askerdeyken böle bişey yaptın bana artık görüşeemem senle dedi.beni hala seviyor yani askerdeki arkadaşıyla konuştum bana kızgınmış ama hala seviyormuş.ablası bana onu arama seni merak etsin dedi aramıyorum ama onu çok özledim siz olsanız onun yerinde affedermisiniz??
|
O askerdeyken sen onun tanıdıgı biri ile konusmussun affetse bile bunu her zaman yüzüne vurabilir bilemiyorum yani kendini sırtından vurulmus hissedebilir bide askerlik psikolojisi biraz farklıdır duyguları karmasıktır inşallah hakkınızda hayırlısı olsun sende kendini fazla üzme bence Allaha dua et hakkında ne hayırlıysa o olsun ne olursa olsun mantıklı düsünmeye calıs ..
|
|
|