Furkan gardaşım araştırmama gerek yok çünkü röportaj yapacağınızı ben 1 ay öncesinden biliyordum, Günay söylemişti bana... Burda bahsettiğim konu röportaj değil, haberler,
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] bu röportaj değil, basın açıklamasının
haberi
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] bu da röportaj değil, Sayın Aydın'ın yeni dönemde kazanırsa yapacaklarını anlatan bir
haber
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Bu da sami aydının adaylığının açıklanışı
haberi
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] bu da aynı konu ile ilgili başka bir
haber
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] daha öncesindede bu
haber var. (Bunlar şöyle bir göz gezdirerek gördüklerim)
Şimdi benim yaptığım haberlere gelelim, buraya koyduğum haberlere, CHP adayının adaylığının açıklanması, hatta Şarkışla adayı ve DP'nin bayan adayını da aynı başlık altında yazdımki çok yer tutmasın gereksiz görüntü oluşmasın... Daha sonra gün geçiyor Sami Aydın'ın projeleri hakkında başka bir haber, Demokrat Parti adayının basın açıklaması vb... Peki Oltulu basın açıklamsı yapmamış mı hiç? Ya da Seçilmiş esnaf gezisi yaparken Oltulu yapmamış mı? Sami Aydın'ın adaylığı Sıcak Haber, Flaş Haber diye geçerken Oltulu'nun ya da başka birisinin adaylığı Ana sayfada bu şekilde lanse edildi mi?
Ben röportajlardan bahsetmiyorum, benim karşımda da konuyu böyle kolay başka yerlere çekeceğinizide sanmayın... Benim üslubumu, saygımı herkes bilir ama Furkan burada sen saçmalıyorsun... Ben başka birşeyden bahsediyorum sen başka şeyden... Röportaj hakkıdna geri dönmemişlerdir o onların bileceği şey, belli bir programları vardır onun dahilinde yer vereceklerdir ama ben istediğim habere başka bir şehirden ulaşırken sen ulaşamıyor musun? Ya da şunu söyleyeyim Demokrat Parti adayının basın açıklaması haber değeri taşırken Oltulu'nun ki taşımıyor mu? Ya da başka bir şey daha düşünelim, Başbakan Rest Çekti diye başlığı ben atarak Davos konusunu ben açmıştım onu haber haline getirip benim açtığım başlığı ana sayfada haber olarak koyabildiniz eğer eşitlik var ise Oltulu'nun basın açıklamasını ben siteye koyduğumda da ana sayfaya haber yapabilirdin... Nasıl DP adayının açıklaması konduysa, ya da Seçilmiş'in esnaf ziyaretleri ilgi görüyor diye haber yaparken, bu başlığı da haber yapabilirsiniz.... Son olarak ben bulamadım sen yardımcı olursan sevinirim, örneğin 22 Temmuz seçimlerinde Baykal'ın Sivas mitinginin haberi yapıldı mı? Bunu çok merak ettim şimdi...
Furkan, insanları eleştirirken eleştirilerinin ne olduğunu iyi anla ona göre cevap ver olur mu? Beni sen belki tanımazsın ama en azından dışardan yazdıklarımı okuyup, bilincimin, bilgimin, eğitimimin, davranış ve üslubumun farkındasındır ben öyle boşa konuşmam bunu sen bilmiyorsanda yöneticilerden ya da burda yazan diğer arkadaşlardan sor öğren. Boşa konuşmam boşa eleştirmem...
Saygılar...