Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 24.02.2009, 00:32   #1116
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 04:22

Tecrübe Puanı: 1241 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: ÜYELERİMİZİN RESİMLERİ. ( ÜYE RESİMLERİ )

19 Mayıs Gençlik Şöleni Türkü Söylüyorum

KKTC Devlet Tiyatrosu "Yaşasın Barış" Oyunu sağdan ikinci benim, en soldaki bey Kıbrıs'ın en büyük oyuncusu Rahmetli Kemal Tunç, onunla aynı sahnede olmak büyük bir kıvanç, Ortada oturanlardan renkli kıyafetli olan Buğra Gülsoy yakında çok göreceğiz sinema perdelerinde...

İstanbul İşgal Altında isimli benim yazdığım Kurtuluş Savaşını anlatan oyun... Atatürk'ü canlandırıyorum... Bu sahnede hükümetle oturmuş Büyük Taaruz için nereden para bulacağımızı tartışıyoruz, sağlık bakanı sargı bezini veresiye ile aldığımızı söylüyor, maliye bakanıda devlet kasasının anahtarını veriyor en sonunda "Alın paşam, içinde para bulursanız hepsi sizin" diyor... Ama Büyük Taaruz şükürler olsun ki iyi sonuçlanıyor ve bu günlere geliyoruz...

Aynı oyunun son sahnesi, tüm oyuncular sahnede 50 kişilik büyük bir prodüksiyondu ve oynadığımız zaman Kıbrıs'ı sallamıştık...

Bu fotoda oyuncuların bir kısmı eksik...

1. perde sonu Erzurum'dan Sivas'a yürüyerek gidiyoruz. Dağ Başını duman aldı çalıyor... Sivas Kongresi sahnesini tahmin edemezsiniz nasıl bir mikro milliyetçilik yaptım anlatamam yazarken oyunu

Lisanstan mezun olduğum gün... Kıbrıs günlerinin bittiği gün en sağdaki benim... Soldaki arkadaş Almanya'da mühendis, ortadaki ise Fransa'da işletme üzerine master yapıyor...

İzmir günleri başladıııı

Üyesi olduğum partinin birinci kurultayı, Gençlik Kolları Genel Başkanı olarak ben ve diğer illerden gelen bazı gençlik kolları il başkanı arkadaşlar...

Aynı kurultaydan soldaki ben ortadaki Mersin Gençlik Kolları Başkanı Akif (Sivas'lı) ve Adana Gençlik Kolları Başkanı Murat....

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla