Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 24.02.2009, 10:19   #10
srilanka
Tecrübeli Yiğido

srilanka - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

srilanka Şuan srilanka isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 07.06.2009 13:23

Tecrübe Puanı: 644 srilanka FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: EĞLENMEYE VARMISINIZ BUGÜN?

arkadaşlar bnde başımdan geçen bi olayı anlatayımben şimdi gece uykum geldi uyumaya odaya gittim ranzaya çıktım 2.katta uyuyorum ben ogün misafirimiz olduğu için kardeşimde yanıma geldi benim bi ranzada iki kişi uyumaya başladık aa benm uykum bir türlü yok çünkü ben yalnız uyuyamazsam uykum kaçar yatağın içinde dolaşır dururum.werhasıl bi ara uykuya dalmışım 2.kattayım rahat değilim ve dolaşıp duruyorum.tabi insan yerinde durmazsa sonuç ne olur düşmek olur.ranzadan düşmüşüm ama işin komik ve acayip yanı ben hala uyuyorumya düşünebiliyormusun ben yerdeyim kolumun üstüne düşmüşüm ama hala uyuyorum.annem ses çıktığı için odaya gelmiş ben yerdeyim(ya şu annem akıllı kadın benide çok iyi tanıyor düşerim diye yere battaniye koymuş 2tane) beni uyandırdı benm tabi kolum ağrıyor yeni hissetmye başladım babamı çağırdı gecenin 1i hastaneye gittik omuzum çatlamıştı beni okulda reklam ettiler.heyyyy millettt 2.kattan düşmüş dedileruykum çok ağırdır arkadaşlar derin yatarım ben size tavsiyem 2.kattaysanız ve uykunuz ağırsa lütfen ya yer yatağı hazırlayın yada 1.kata transfer olun