Cevap: Madımak'ta 'tarihi' gelişme
Alıntı:
HaKaaN Nickli Üyeden Al?nt?
bu konuları konuşmak istemıyordum fakat madem ki cevap istiyorsun vereyim
sen alevisin dogru bende sunniyim siz aleviler zamanında tum yuksek makamlara ulaşmısınız o yuzden yaptıklarınız fazla goze batmıyordu takiii tayyip erdogan gelene kadar madımak olaylarından sonra başbaglar katliamı oldu buna ne diyeceksin dogru fazla gundeme gelmedi neden cunki dedimya otoriteyi kurmusunuz tum yuksek makamlar elinizde medya dahi hiç kimse ele almadı bu konuyu başbagları bız unutmadık unutmayacagızda ......başbaglarda olenlerden 6 sı 5 yasından kucuk cocuklar idi
|
Bak hemşerim Alevilerin yaşadıkları yerler olsun bulundukları konumlar olsun hep ezilmişlerdir. Kimse buna yanlışsınm diyemez. En basitinden örnek vereyim sana ben Bizim köye kadar üç sunni köy var bunların yolları asfalt fakat bu köylerden sonra asfalat yol toprak yola dönüşüyor. Anlıyacağın senin aleviler her ortamda eziliyorlardır. Başbağlar katliamını Pkk üzerinden bizim üzerimize atmanız kadar kötü bir durum yoktur lütfen lütfen diyorum...
Ayrıca çok yakında bir yazı yayınlayacağım fakat bir kaç araştırma daha yapmam gerekiyor umarım bu yazım site yetkilileri tarafından silinmez....