Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 05.03.2009, 23:23   #46
barikat58
Usta Yiğido

barikat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

barikat58 Şuan barikat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 06.04.2016 17:19

Tecrübe Puanı: 2260 barikat58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: ...Kangallı... ' ca

Alıntı:
...Kangallı... Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Sorduğunuzla ilgisi yoksa şöyle belirteyim.

ALİ ' nin sırrına aklım ermiyor.

Bu konuda cevap vermek istemiyorum.
bak dostca tavsiyelerde bulunuyorum yine dostca tavsiye aklının ermediği şeylerde zor etme!incele en azından ve düşün empatide kurabilirsin!dini konular hassastır fazla oynamaya gelmez!

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اجْتَنِبُوا كَثِيرًا مِنَ الظَّنِّ إِنَّ بَعْضَ الظَّنِّ
إِثْمٌ ۖ وَلَا تَجَسَّسُوا وَلَا يَغْتَبْ بَعْضُكُمْ بَعْضًا ۚ أَيُحِبُّ أَحَدُكُمْ أَنْ
يَأْكُلَ لَحْمَ أَخِيهِ مَيْتًا فَكَرِهْتُمُوهُ ۚ وَاتَّقُوا اللَّهَ ۚ إِنَّ اللَّهَ تَوَّابٌ
رَحِيمٌ

Ey inananlar, sakının fazla şüphe etmekten, şüphe yok ki bazı zan ve şüpheler suçtur ve ayıplarınızı, gizli işleri arayıp gözetmeyin ve bir kısmınız, bir kısmınızın gıyabında kötülüğünü de söylemesin; biriniz, ölü kardeşinin etini yemeyi sever mi? Tiksindiniz, değil mi? Ve çekinin Allah'tan, şüphe yok ki Allah, tövbeleri kabul eder, rahimdir.

hucurat suresi ayet 49 zandan kaçının der!ben 24 yaşındayım tam 7 yıl tefsir-hadis-fıkıh-arapça ve kur'an-ı kerim okudum.bu tür olayların zan oldugunu düşünüyorum!!ki inşallah öyle degildir
barikat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla