Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 10.03.2009, 09:14   #22
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun

Alıntı:
ogeday3358 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
kardes kadinlar neden sadece 8 martta akla geliyor.?
neden kocalar sadece kadinlarina 8 martta daha ilimli yaklasiyor?
neden tum tv kanallari kadin haklarini sadece 8 martta savunuyor?
neden 8 mart diyip dunyayi ayaga kaldiricaniza neden kadinlara deger vermeyenleri indirmiyorsunuz?

benim icin hergun kadinlar gunu... hergun anneler gunu... hergun sevgililer gunu...

benim gecenki yazimda esprituel yaklasmamin sebebi bu sitemimdi...
birdahaki 8 mart dunya kadinlar gununde gorusmek uzere...
sevgilerimle ogeday
Değerli ogeday arkadaşım,
Bu konuda sana katılamayacağım çünkü, esprituel yaklaştım diyorsun ancak kullandığın kelimeler karşı cinsi alaydan çok biraz aşağılayacı gibi.
Size göre günler yapılmayacaksa hiç bir kutlamaya gerek yok o halde, bayramlara, özel günlere yılbaşlarına hiç gerek yok gibi bir mantık çıkıyor ortaya. Bazı günler abartılı gelebilir ama bu farklı bir şey, bir kazanım, bir birleşme dayanaışma günü. Birbirine karıştırmamak gerek.