11.03.2009, 11:44
|
|
|
Usta Yiğido
barikat58 Şuan
Son Aktivite: 06.04.2016 18:19
Tecrübe Puanı: 2247 
|
Cevap: Doğum gününüzü tebrik ederim
Alıntı:
abircan Nickli Üyeden Al?nt?
bu geleneği sivasspor comda ben başlatmıştım burada devam ettirdim bir dönem ama kimse pek ilgi göstermedi nedense, çünkü herkesin daha büyük dertleri vardı herkes kendini belli ideolojilerin görevlisi misyoneri sayıyordu burada kimse kimseyi görmüyor tanımıyor bilmek istemiyor herkes ben de ben yine ben demekden etrafındakileri görmezden gelliyor, varsa yoksa kendi ideolojileri ve varsa yoksa anlamadıkları arapça kendilerince inançları ve topluma hizmet ettiği sanarak ısrarla burayı dini mesajlar verilen site haline getirme kaygıları dolayısıyla burayı günlük 20 kişinin keller körler birbirini ağırlar sitesi haline getirdi, herkes haklı bu stede, diğerlerinin hakkıda yok sözüde , bu anlayış kırılmadıkça bu sitede açılım , genişleme , demokratik forum olma özelliği taşıyamaz, istenen amacada bu şekilde kimse varamaz, temel prensipleri iyi koyup ve bunu her zaman uygulamak lazım, ama malesef uygulanmıyor, herkes özeleştiri yapmalı bende dahil, özellikle moderatörler
|
ben arapçadan biraz anlıyorum ama herkesinde dogum gününe yazdım arapça ne alaka ki? arapça biliyorum diye arapça bişeyde yazmadım foruma hiç.sadece bir kaç hadis bir ayet ve meallerini yazdım gerekiyodu çünkü.arapçayla türkçeyle pek alakası yok bu adamın içinde olacak
|
|
|