Alıntı:
abircan Nickli Üyeden Al?nt?
sevgili güzel kardeşim sana ve direkt hedef olarak yazmış olduğum bişey değil yanlış anlama lütfen , ama gül muhammed değil muhammed sav efendimiz peygamberdir , ama asla başka bir nesne değil, O direkt kendisidir O'nu başka bişeyle özdeşleştirme lütfen, bak sadece 1 dakkalık araştırmayla bile islami sitelerde bile bu konu işlenmiş , hata yapıyoruz diye düşünüyorum dedim , sana göre değilse değildir saygı duyarım bunu polemik olsun diye söylemiş değilim lütfen kişiselleştirme , son yıllarda kutlu doğum haftasıyla böyle bir hava oluşturuldu bir gül simgesidir aldı başını gidiyor
|
sen neden insanların inançları araştırma geregi duyuyosun!sanane ben gül muhammet derim can muhammet derim yoluna öleyim derim istediğim şekilde sevgimi ifade ederim.sende felaket bi muhalefet var kim a deserse gelir illa bi cevap yazarsın kuyrugu yarım o dersin!bırak artık insanların inançlarıyla dalga gecmeyi.bırak velileri bırak alimleri kendi işine bak.kriz var diyon her yerde çalış kriz seni teget gecsin ne böle yazıp çiziyon.herşeyde sınır var.gül demek gülenin işiymiş.hadi ya nerden biliyosunuz görende sabah akşam gülenle yatıp kalkıyosunuz sanacak.bazıları var camiye sadece cenazeleri gider ama yeri geldimi alim kesilirler.sendemi onlardansın....bırak kardeşim gitmiyosan gidene karışma demiyorsa diyene mani olma okumuyosan okumayanı alıkoyma.sen birazda şeytanı incele insanı nasıl yoldan çıkarırmış onları ögren.