Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 16.03.2009, 14:32   #17
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 04:22

Tecrübe Puanı: 1241 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: < 18 Mart 1915 > Şehitleimizi Saygı ve Rahmetle Anıyoruz..

CHP Belediye Başkan Adayı Halit Mete Oltulu’nun
“18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ’NİN 94.YILDÖNÜMÜ
VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ” MESAJI
Türk tarihine altın harflerle yazılan Çanakkale Zaferi’nin 94’üncü yıldönümünü kutlamanın onur ve gururunu hep birlikte dayanışma içerisinde yaşamaktayız.
Çanakkale Zaferi, askerlerine “Ben, size taarruzu değil, ölmeyi emrediyorum” diyen Ebedi Başkomutan Atatürk’ün, vatan uğruna canını seve seve feda eden 250 bin şehidimizin, on binlerce gazimizin ve bir milletin topyekûn zaferidir. Dünya tarihinde önemli bir dönüm noktası olan Çanakkale Zaferi; Milli Mücadelenin ilk meşalesinin tutuşturulduğu ve Türk Milleti’nin vatan ve millet sevgisinin doruğa ulaştığı bir kahramanlık destanı olarak tarihe geçmiştir.
Uğrunda canımızı hiç düşünmeden feda ettiğimiz bu cennet vatanımız aziz şehitlerimizin iç ve dış saldırılara tek bir yürek halinde karşılık vermesiyle bugün artık bağımsız, saygın bir devlet olmuştur.
Aziz şehitlerimiz yattıkları yerlerde şunu iyi bilmelidirler ki Türk milleti kutsal vatan topraklarını ve şanlı bayrağını, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da en kutsal emanet olarak muhafaza edecektir.
Bu duygularla CHP Adayı olarak, başta Ebedi Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk ve onun silah arkadaşları olmak üzere, Türk Milleti’nin bölünmez bütünlüğü uğruna canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi, ebediyete intikal eden ve hayatta olan kahraman gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyor, saygılarımı sunuyorum.

Halit Mete Oltulu
Cumhuriyet Halk Partisi
Sivas Belediye Başkan Adayı

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla