CHP'nin yeni açılımı hadis ve maneviyat
CHP lideri Deniz Baykal, partisince Niğde ve Kırıkkale'de düzenlenen mitinglere katıldı. Baykal, hükümetin ekonomik krize karşı gerekli önlemleri almadığı yönündeki eleştirilerini sürdürdü.
DENİZLİ
CHP, çarşaf ve Kur'an Kursu açılımının ardından şimdi de hadis ve maneviyat açılımı yaptı.
CHP Denizli Belediye Başkan adayı Hüsamettin Ataman, “Emaneti ehline verin” Ayet-i Kerimesi'ni seçim sloganı olarak tercih etti. Ataman, CHP'de birçok arkadaşının kendisinin deneyimlerini dikkate alarak “İşi ehline verin” Hadis-i Şerifi'ni slogan olarak uygun gördüğünü söyledi. Toplumların manevi yönden kaynaştırılarak daha ileri çizgilere götürülmesinin esas olduğunu vurgulayan Ataman, “Çünkü maneviyatı yıkılan toplumlar, yok olmaya mahkûmdur. Bakın Denizli'de Ulu Camii yıkıldı, bir kültür yok edildi” dedi.
EFENDİMİZ'E SAYGISIZLIK
CHP Denizli İl Başkanı Kavak, 1 yıl önce bir programda Peygamber Efendimiz hakkında saygı sınırlarını aşan ifadeler kullanmıştı. Kavak, Denizli Vali Yardımcısı Mustafa Güney'in “Dünya, Hz. Muhammed gibi bir lider istiyor” sözüne karşılık “Atatürk gibi bir lider varken peygamber gibi lider bekliyorlar” demişti.
18.03.2009
alıntıdır...
AÇIL SUSAM AÇIL... BAKALIM NEREYE KADAR...