Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 19.03.2009, 20:00   #18
kronik
Alt Forum Yöneticisi
NO AVATAR

kronik Şuan kronik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.12.2020 17:41

Tecrübe Puanı: 1416 kronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Okullardaki Başarıyı Arttırmak İçin Ne Yapılmalı?

tek madde ile tabiki sınır çizemeyiz ben mi yanlış düşünüyorum bilmiyorum ama ilk olarak veliler bilinçlenmeli .Eğitim disiplin ile başlar.İlk olarak evde disiplin sağlanmalı Okullarda toplum ve okul kuralları sürekli eğitimin içinde yer almalıdır eğitimin sınır yoktur ve her yerde yapılabilir.. evde,sokakta vs.. ve daha genel bir kavramdır..
öğretim ise belli bir mekanda ve disiplinli bir şekilde yapılır..öğretime derslerin öğrencilere kavratılması örnek verilebilir.
eğitim ise öğretimi kapsar; ahlaki, milli değerlerin öğretilmesini de kapsar.. öğretim, bilgiyi vermektir.
eğitim, öğrettiğin bilgiyi nasıl kullanacağını da öğretmek, benimsetmektir
özet olarak önce veliler displinli,eğitimli olmalı ki kendileri gibi nesiller yetiştirmeli