Cevap: EVLİLİK İÇİN EN UYGUN YAŞ KAÇTIR?
uygun yaş kişiliği gelişmiş kimselerin kendini bu iş için hazır hissettikleri yaşdır ve dahi bunda ekonomik durum statü ve bulunduğu memleket malesef ve maesef önem arzetmekde heleki sivasda samimiyetle söylüyorum ki köyden eh işde okumuş bi hanım kardeşimizle evlenmeye kalksan sana çok mu çok pahalıya patlar..takısıydı dınısnınn dınısı...önemli olan daha çocukluğunu yasayamadan erginleşememiş ruhların çocuk sahibi olması ve bu bilince yetişdirilecek birey ve malesef bir türk nesli düşünemiyorum....buda işde ookuyamamış kardeşlerim için askerlik sonrası 3 yıl içi omalı ,,,okuma imkanı bulanlar ben gibi ortalama 22 24 arası unvrsde bitecek olursa üssüne karısmıoruz 28 ideal diye düşünüyorum....evlilik işini önce kafada çözecek ve ona uygun ortam ve zamanı bir de dişi kuşu bulunca Allahın emri ve pey. kavli duasıyla yola cıkarız inş....bil hassa bayan kardeslerimin okumuş okumamış ilim öğrenmesine hiç birşey mani değil aile üzerine bolca kitap okumalarını tavsiye ederim çocukla en çok vakit geçirecek annedir..yada belediyeninn aile ve annelik seminerlerine katılmalarını tavsiye ederim..en az çocuk ergin ve aile üzerine 5 kitap okmlarını tavsiye ederim...
|