Cevap: Siyaset Seviyesizleşti
Ben bu sitenin sadece Sivas'a özgü;Sivaslılar sitesi olduğunu zannediyordum.Ama görüyorum ki Sivaslılar sitesi adeta siyaset sitesine dönmüş.Arkadaşlar beni şu parti,bu parti;şu lider iyi şu lider kötü ilgilendirmiyor.Beni Güzel Sivas'ımızı bu işten nasıl etkileneceği;Sivas'ımızın gelecekteki vizyonunun nasıl olacağı ilgilendiriyor.Yiğidi öldüreceksin ama hakkını da vereceksin.Sivas'ın eski durumu ile yeni durumunu kıyaslayacaksın;yapılan projeleri değerlendireceksin ona göre karar vereceksin.Sivas'ta yaşayan insanımız belki farkedemiyor ama şehrimizde yapılan çalışmaları da kimse gözardı edemez.Sivas'ı analiz ederken siyasi görüşünü birtarafa bırakacaksın;Sivas'ın çevresini dolaşacaksın;Oğuzlar Parkını,Etembey Parkını,Pünzürük Parkını,Esentepe Parkını,Mehmet Akif Ersoy Parkını,Osmanpaşa Parkını,Tuzlugöl Parkını,AKSU'yu,PAŞABAHÇEYİ,So ğuk çermiği, tek tek gezeceksin notunu vereceksin.Belediye Başkanıyla hiç tanışmadım;partisine hiç oy vermedim ama yaptığı tüm olumlu projeleri de taktir ediyorum.Mutlaka olumlu yanlarının yanında olumsuz;eleştirebileceğimiz çok yönü de olabilir.LÜTFEN HANGİ BAŞKAN OLURSA OLSUN SİYASİ KİMLİĞİNE DEĞİL YAPACAĞI PROJELERE;HİZMETLERE DEĞER VERELİM;ELEŞTİRİLERİMİZİ DE ONA GÖRE YAPALIM....HERŞEY SİVAS İÇİN.....
|