Cevap: Siyaset Seviyesizleşti
Alıntı:
abircan Nickli Üyeden Al?nt?
gidici bunlar gidici, bir yandan numan hoca bir yandn ılıçdaroğlu ve baykal, karayalçın, kocaoğlu, canalioğlu, büyükerşen, tayyibimizi yavaş yavaş gömecek türk siyasi tarihine
|
o bir yandan bu bir yandan.....bi nevi haçlı ordusu demek istiyosun herhalde..........ya abi ben sana kaç kere söylicem artık alış bu tayyibe.......adam daha en az 10 sene başbakan........5 senede cumhurbaşkanı olacak...........takma kafanı abi valla hasta olacaksın............alış alış.........
Alıntı:
Kibrisli Nickli Üyeden Al?nt?
İkis sınırdışı edelim kurtulsun siyasette Türkiye'de... Seviye yükselsin yükselsin de, sonuçta sadece Baykal Erdoğan felan değil, Belediye başkan adayları da seviyesiz.... Sadece Baykal demeniz garipsetti beni o kadar seviyesiz adam varken Türk Siyasetinde, öznel bakmanız şaşırttı o bakımdan hatırlatmak istedim Erdoğan'ı da, yoksa örneğin Melih Gökçek geldiğinden beri seviyesiz ve bu lugatı Türk siyasetine ne yazık ki bu adam soktu...
Saygılar...
|
benim sadece baykalı demem garipsetti demek...........peki senin sadece akplileri demene ne diyecez..........tayyip,melih ooooooooo.........varmı başka........
Konu titizyiğido tarafından (22.03.2009 Saat 23:04 ) değiştirilmiştir..
Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
|