Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 23.03.2009, 08:30   #7
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Siyaset Seviyesizleşti

Alıntı:
Ertugrul Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Haftasonunu İstanbul mitinglerle geçirdi. Çağlayan da 3 ayrı partinin mitingi vardı. Burada büyük bir nezaketsizlik, hazımsızlık, yönetim beceriksizliği ve iktidarın kötüye kullanımına şahitlik etmekten büyük üzüntü duydum. 3 Partinin de aynı alanda miting yapmasını istemek ne büyük bir ayıptır. Çağlayan sabah saatlerin Chp mitingi ile uyandı, büyük organizasyonlarda her zaman yaşandığı gibi miting geç başladı ve geç bitti, sırada bekleyen Saadet partililer mağdur, Chp'liler mazur oldular. Saadet Partisi mitingi ile Büyük Birlik Partisi mitingi aynı saatte ve aynı alanda yapılmak zorunda kaldı. İki parti arasında sadece Top Sahasının tel örgüleri vardı. Sesler bir birine karıştı, gençler bir birine düştü. Neyseki iki partinin de yöneticilerinin sağduyulu yaklaşımı ile büyük bir olay yaşanmadı. Hele hele BBP'lilerin miting yapmaya zorlandıkları alan içler acısıydı. Hava yağmurlu, yer Toprak sahası olan Gürsel Spor Kulübü, millet çamur deryası içinde...
Yöneticiler adil olmalıdır, adaleti elden bırakırsanız bumerank gibi döner dolaşır bu adaletsizlik sizide vurur. Şu son mitinglerle iktidar partisi haksız rekabet oluşturmuştur ve gölgeli sandık iddialarına yol açmıştır. Eşitlik adalet değildir eyvallah ama ortada bir seçim varsa az oy alacağı tahmin edilen partilerede, çok oy alacağı tahmin edilen partilerede iktidar eşit mesafede durmalı en azından iktidar gücünü baskı olarak kullanmamalıdır.
İstanbul mitinglerinin yer ve zamanını belirleyen İstanbul Valiliğini, buna göz yuman hükümeti bu kararından dolayı kınıyorum.

Ertuğrul kardeşim çok güzel yorumlamışın eline yüreğine sağlık,
Ayrıca İstabnbul Valisi Muammer Güler'de devletin valisi gibi davranmayıp iktidarın bir birimi gibi davrandığı için özellikle onuda ben kınıyorum.