Cevap: Sivas'ta Gergin Bekleyiş
Kazalar hiç normal değil
Geçtiğimiz yıl Kanaltürk'te Fatih Karaca'nın programında geçirdiği kazalara değinen Muhsin Yazıcıoğlu, ilginç açıklamalarda bulunmuştu. Bir yıl içerisinde 4 kez trafik kazası geçiren BBP lideri, kazaların şeklinden dolayı şüphe duyduğunu, kendisine ve ailesine çarpan araçların bir türlü emniyetçe bulunamadığını belirtmişti. Yazıcıoğlu: "Bütün bunların normal olduğunu düşünmüyorum. Ama neticede biz yolumuza devam edeceğiz" demişti.
evet muhsin yazıcıoglu hep yoluna devam etti.7 yıl hapis yattı türlü işkenceler gördü ama dogru bildiginden şaşmadı.hep haklıyı savundu dogrudan yana oldu.inşallah Allah lütfederse tekrar dönerse hayata yine aynı şekilde devam edecektir.gecirdiği bi kazayı anlatırken bismillah dedim duamı ettim demişti gazetecilere.o yine bismillah dedi ve duasını etti eminim.inşallah Allah bizimde ona ettiğimiz duaları kabul eder
son dakika
05: 15 ATALAY: ARAMA ÇALIŞMALARINA ARA VERMEK ZORUNDA KALDIK
İçişleri Bakanı Beşir Atalay, BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun da içinde bulunduğu helikopterin enkazının aranması çalışmalarına olumsuz hava şartları nedeniyle ara verildiğini söyledi.
Göksun İlçe Jandarma Komutanlığı'nda brifing aldıktan sonra çıkışta basın mensuplarına açıklamada bulunan Bakan Atalay, arama-kurtarma çalışmalarına olumsuz hava şartları nedeniyle ara verildiğini ancak gün ışımaya başladıktan sonra ekiplerle hem havadan hem karadan çalışmalara yeniden başlanacağını belirtti.
Kendisinin de arama-kurtarma çalışmalarını yerinde takip edeceğini kaydeden Atalay, "Tüm imkanlarımız seferber edildi". dedi.
Genelkurmay'dan da bölgeye helikopterlerin gönderileceğini belirten Atalay, BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun yakınlarının "arama-kurtarma çalışmalarında ihmalkarlık yapıldığı" yolundaki iddialarıyla ilgili bir soruyu da cevapsız bıraktı.
Bakan Atalay, 05.00 sıralarında helikopterin düştüğü tahmin edilen bölgedeki çalışmaları yerinde takip etmek üzere Kurucaova Köyü'ne hareket etti
5 te köye hareket ediyor 5.15 gece arama çalışmalarına ara verildigini söylüyor.ne güzel ya ne zaman oraya gittinde ara vermeye karar verdin.senin bakan yapana bakmak lazım
Konu barikat58 tarafından (26.03.2009 Saat 05:21 ) değiştirilmiştir..
Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
|