Alıntı:
gul-i_ahmer Nickli Üyeden Al?nt?
ben 3 e katılmıyorum nasılki kara yolunda belli bir istikamet içinde yolda gidiliyorsa havadada öyle...ki telefon görüşmesi tam 19 dk sürmüş bu 19 dkda hiçmi sinyal alıp yerini tespit edilemiyo ya ????iktidarın beceriksizliği ve bu işin içinde kasten yapılma var!!!!!!!!!!!
ayrıca helakopter kaçırılmış olsa telefon görüşmesi olmazdı ve çığ altında olsalardı ihh habercisi söylerdi ve konuşmaları okuduysanız bir ara yaralı olan ismail gübeş bacağının kırık olmasını sölüyo ve bi ara helakopter içine girdiğini sölüyo
|
helikopter kaçırılmış olsa zaman kazanmak için orda aramaları artırmak milleti oraya yönlendirmek için öyle bir konuşma olabilir.helikopterin gittiği istikamet bellidir demişsin.dogru bellidir!ben dün helikopter düşünce o istikametten yürüyerek gitsem bulmuştum.demekki öyle bir istikamet yok.çünkü helikopterde yer belirten cihaz yokmuş zaman gazetesinde öyle yazıyor.ve benim bildigim havadaki bir uçakla yada helikopterle sürekli kuleler temas halinde olur.eger bir yerde irtibat koparsa hemen tedbirler alınır.hani nerde kimse cıkıpta demiyor irtibat şurda koptu diye!bir dediler hacılar bilmem ne köyüne dendi hurra bütün ekipler oraya gitti bulamadılar sonra bir haber sisne köyü haydi oraya ordada olmadı dediler kırcaova köyünde en son oraya koştular hani nerde?kırcaovanın muhtarını gece canlı yayına aldılar adam yüksek ses geldi dedi sonra başladı köy sorunlarını anlatmaya yok yol kapalı halk perişan yolumuzu açsınlar falan filan!yani büyük bir ihmal var kısacası!ve eger dediğim gibi bu enkaz başka yerden çıkarsa gercekten aglanılacak halimize gülmek bu olur işte....