Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 29.03.2009, 15:54   #147
DORUK58
Yeni Yiğido
NO AVATAR

DORUK58 Şuan DORUK58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 29.03.2009 15:54

Tecrübe Puanı: 0 DORUK58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: BAŞIMIZ SAĞOLSUN !

Bugün yokluğunun ikinci günü sevgili büyüğüm abim Muhsin YAZICIOĞLU biliyormusun senin geçirdiğin kaza çok üzdü bu milleti milletin evlatlarını herkes seni konuşuyor herkes seni anlatıyor çocuklar senin ismini tekrar ediyor keşke; sen hayatta iken bunları görebilseydin büyük birlik dedin inan bunu başardın sen gerçekten, O kadar büyük bir birlikki bu ben bile anlam veremedim, galiba bu birliğin hamuru senin sevgindi ve galiba nankör olan bizlerdik biz bunu bu sevgiyi anlamamak için çok direndik mücadele bile ettik ama artık haykırıyorum seni şimdiden çok özledim çok özledik gözlerimdeki yaşlara anlam veremiyorum senin resmini gördüğüm anda senin ismini duyduğum anda dökülüp geliyolar ulu orta zor tutuyorum bu yaşları belki yanlış anlarlar diye hiç tanımadım seni, tanışamadım konuşamadım ama şimdi içimde bir his var sanki yıllardır tanıyorum seni yıllardır birlikteyiz yanyanayız da sen gidince şuram yandı yüreğim sızladı kalbim tarifsiz duygularda YATTIĞIN YER CENNET OLSUN ALLAH RAHMETİYLE ÖDÜLLENDİRSİN SENİ BEN HAKKIMI HELAL ETTİM UNUTMA SENDE HELAL ET SEVGİLİ MUHSİN ABİM.
DORUK58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla