Gardaşım ne diyorum ben sana benim çevremdeki insalar vermişse, ben bile orada yaşasam aynısını yapardım diyorsam CHP'den çok oy gitti BBP'ye onu da söyleyeyim. %5 oy aldı CHP, Kemik oyu %13-14 zaten sen neye yoruyorsun, 2 yılda noldu bu kadar CHP'li adama? Öldüler mi, göçtüler mi? Sen rakam vermişin şu ilçe bu ilçe, 2004'te ilçe belediyesi yoktu 2 tane Belde belediyesi vardı... 0 oy aldığı ilçelerin CHP adayları kimlerdi yazar mısın? Ben tanımıyorum öğrenirsem kim olduklarını hesap sorayım

Bahsi geçen diğer ilçelerde de 2004'de oyları kaçtı ne kadar düştü? Ulaş, Diviği, Zara, Gemerek, Gürün gibi ilçelerde 2004'te kaçtı şimdi kaç oy oranları... Aynı şekilde 2004'te AKP kaç ilçenin sahibiydi Sivas'ta şu anda kaç ilçenin sahibi? Silinen AKP'dir, Yükselen BBP'dir, MHP'dir, CHP'dir... Halk milliyetçilere, sosyal demokratlara, halkçılara rağbet etmiştir, AKP'ye de sarı kart vermiştir, Bu şekilde çocukları torunları yandaşları zengin etmeye devam ederlerse ikinci sarıdan kırmızı kartı alacaktır, CHP'ye de biraz daha adam ol, halkçı ol, özüne dön yoksa seni değil MHP'yi iktidara taşırız demiştir.... Her şehirde de böyledir, Sivas'ta da böyledir %10'a yakın oy kaybetmiştir. 10 şehir 2 büyükşehir elinden gitmiştir, İstanbul ve Ankara'yı kıl payı almıştır, İzmir'de 3-5 ilçesi varken şimdi 0 ilçesi var, Aydın ömründe ilkkez bir kadını ve CHP'liyi başa getirdi, Bülent Arınç'ın memleketini MHP almıştır, Abdullah Gül'ün veto ettiği Rektör sen misin bunu yapan dedi Antalya'yı geri aldı... Berat gardaşım, bence hatalar üzerine düşümek gerek... Bu tür tavırlar, 29 Mart
BBP'nin kazanması ile Sivas halkı Sami Aydın'a ihanet etmiştir demek ayıptır...
Ne yani Muhsin Yazıcıoğlu'na mı ihanet etseydi??? Ben orda olsam ben bile BBP'ye verirdim zıt görüşte olmama rağmen...