Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 31.03.2009, 19:58   #2
hocaxxx
Yeni Yiğido
NO AVATAR

hocaxxx Şuan hocaxxx isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.03.2011 17:13

Tecrübe Puanı: 0 hocaxxx FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Yeni Belediye Başkanımız Ürgüp

Alıntı:
lokman Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Allah rahmet eylesin Muhsin başkana. ama bu durumun sandıga yansımasına karşıyım. gercekten hak ettigi icinmi kazandi bbpnin adayi. sami aydının hizmetleri güzeldi. sivas köylükten cikmisti. umarim vefa borcu olarak verdigimiz oylar bizi pişman etmez. Gelen başkan umarım sivasa yakışır. sıradan bi başkan gibi sadece asvalt için çalışmak yerine gelişen bi sivas için çalışmasını diliyorum. sivasın pişman olmaması dileğiyle saygılarımla
öncelikle doğan ürgüpe yeni görevinde başarılar dilerim ve umuyorum ve biliyorum ki Muhsin Başkanımızın sevdalısına aşkına ihanet etmeyecektir. Sami aydına gelecek olursak ne icraat yaptığını düşününce bişey bulamıyorum haa doğru yaptı : meydanda ağaç katliamı yaptı, kış memleketi sivasın kaldırımlarına plazma ekran yerleştirdi (sadece bir kere çalıştığını gördüm tamamının şu anda kullanılmaz haldeler), sivası sadece iki caddeden ibaret gördü mahalleleri b... götürüyo, istihdam alanları desek sadece özbelsandaki yakınlarını istihdam etti ( kaldırım vs.) sonra kış memleketi sivasa havuzlar yaptırdı yılın 2 veya 3 ayı düzenli olarak çalışıyo... aslında bunun gibi yaptığı daha çooooooook şey var ama hepside GEREKSİZ ve boşuna sadece meydanda çalışıyo gözükmek için yapılan saçma sapan şeyler böylesi hayırlı oldu çok şükür...
hocaxxx isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla