Cevap: Yeni Belediye Başkanımız Ürgüp
Asıl sensin cahil... Ne biçim konuşuyorsun sen... Üslubuna dikkat et... Doğru düzgün konuş... Terbiyesizlik yapma... Türkiyedeki tek spor dalı futbol değil... 250 000 kişi oturmuş 11 tane topçuyu doyurmaya çalışıyor... Ne yazdığımı adam gibi oku ondan sonra cevap ver... Bir daha da tanımadığın kişileri cahillikle suçlama karşına çıkıp entellektüelliğini ya da bilgisi ile seni oraya oturtur "Amma da cahilmişi be" dersin kalırsın terbiyesiz adam...
Ne diyorum ben??? Anısı var, buradan onlarca sporcu yetişti, Türkiye rekorları sahibi, 20 yıldır 30 yıldır kırılmayan rekorların sahipleri oradan yetişti... Niye yeniden yetişmesin??? Başka yerde yapılır stad bu stadda sadece atletizm için kullanılır... Nasıl para bulunacağını bana değil Doğan Bey'e soracaksın... O diyor yıkmayacam diye ben de tebrik ediyorum, arkasındayım diyorum...
Ben yıkılmasın Atletizm pisti tartan yapılsın, büyük atletizm turnuvaları alınsın Sivas'a... Turizm, spor ve kültürel faaliyeler geliştirilebilir bu sayede diyorum... Ayrıca diyorumki Sivas yüksek irtifası olan bir yer, alt yapısı iyi kurulursa ulusararası sporcular bile yüksek iritifa antremanlarını Sivas'ta yapabilir... Ben bunun için yıkılmasın diyorum ve cahil insan olarak nitelendiriliyorum "ne kadar caahil insanlarla ugrasiyoruz " deniyor...
Sen büyük bilgini kullanarak bana neden yıkılması gerektiğini söyle bizde bilgilenelim...